Atsakymai

  1. 3

    oj , nepamačiau viduje klausimo. Mes krikštyjom dviejų metų vaiką. Darėme gražias neprabangias krikštynas. Sekantį vaikiuką kai krikštysim, darysime dar kuklesnes :) Manau to užteks. Svarbu šventėje nuoširdumas, o ne viskas išpūsta, perdėta.

    Pabuciuok

  2. 2

    Sako kad geriausia iki metuku.
    As sunu krikstijau kai buvo metuku ir keliu menesiu.

    Yuki

  3. 2

    kiekvienam skirtingai, nors as krikstyciau tik kai silti orai butu, pavasario pabaiga, vasara, rudens pradziai, nes baznycioje ir taip salta, sterti per tokia ceremonija nesinoretu.krikstijom pavasario gale, buvo kuklios, bet grazios krikstynos.

    Anonimas

  4. 2

    Krikstinome 1 metuku,kartu atsventem ir krikstynas ir pirmaji gimtadieni. Jei kada teks krikstyti dar tai krikstysiu mazesni,nes musu mazoji labai aktyvi tai nejo jos nulaikyt baznycioje vienoj vietoj :)

    Panther

  5. 2

    Kokio geriausia krikštyti tikrai nežinau. Mes krikštijome melų laiko. Krikštynų šventė buvo didelė, kadangi tuo pačiu paminėjome ir pirmąjį gimtadienį, ir vyro gimtadienį, bet svarbiausia šventė buvo krikštynos. Tiek dekoracijos, tiek tematika buvo krikštynų

    Mistikute

  6. 1

    Manau vienu metuku, kunigas sake kad pakrikstiti geriausia kol daug nesneka nes jau kai pradeda sneketi tai sake oj kunigas kokiu negrazu zodziu yra isgirdes :)

    aurikii

  7. 1

    geriausia tada, kai patys tėveliai nusprendžia. O metų laikai yra visi gražūs ;)

    Pabuciuok