• 7ats.

    ka daro kriksto tevai per krikstynas?

    jusu nuomone, uz ka privalo sumoketi, ar nupirkti kriksto tevai?( jei abu kristo tevai ne pora, nebendraujantys). ka turetu jie (be ceremonijos baznycioj aisku) daryti ta diena?bijau, kad jie sedes rankas sudeje ir palaikys tik vaika baznycioj...

    busimamama2ŠventėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Aš ir už tai, kad krikšto tėvų nereikėtų per daug apkrauti. Juk jie Jūsų paprašyti daro paslaugą jums. Mūsų krikštatėviai taip pat buvo nepažįstami, bet susibendravo. Patys pasisiūlė pravesti renginį, padovanojo dukrai sidabrinį kryželį, kurį šventino bažnyčioje, krikšto daiktų dėžę ir dviratuką, nors pastarieji 2 daiktai tikrai buvo neprašyti ir apie juos nebuvo užsiminta

    Mistikute

  2. 2

    Mano sunaus kriksto tevai per visa ceremonija tiesiog stovejo ir tiek :) Bent jau kunigas nesake kazka jiems daryti, tik pasake kur kas turi stoveti :)

    Yuki

  3. 2

    Mano nuomonė, jei žmonės ne nebyliai, tai jie tikrai net ir nepažinodami vienas kito, susibendraus. Krikšto tėveliai turėtų padovanoti vaikui krikšto rūbelius, kiti krikšto tėvai dar dovanoja sidabrinius kryželius su grandinėlėm, ar sidabrinį šaukštelį. Tai tiek. Daugiau manau nieko nereikėtų iš krikšto tėvelių tikėtis. Vaiko tėvai turi būti dėkingi krišto tėvams,kad jie sutiko jais būti, o ne kažko labai daug iš jų tikėtis.

    Pabuciuok

  4. 1

    Cia priklauso nuo paciu kriksto tevu ir jusu susitarimo.Mano dukrytes kriksto mama labai didele saunuole ir surenge isimintinas krikstynas.Su atrakcijom,didziuliu graziu tortu.Gaila neiamzinta liko.

    grirute

  5. 1

    Teko krikstyti brolio suneli.Kriksto tevo irgi nepazinojau,bet aciu dievui siais laikais yra mobilus telefonai,tai galejom aptarti viska ir suderinti susiskambine.Pagal susitarima buvo taip,kad as pirkau rubelius,visa atributika skirta ceremonijai,papuosiau kambary,kuriame vyko pasisedejimas,paruosiau scenariju viso vakaro,pirkau asmeniskai dovanaele nuo saves,tai buvo papuosalas.O kriksto tevas,pirko torta,mokejo kunigui baznycioje ir nuo saves pirko dovana. :)

    flower31

  6. 1

    Mes aprengem kriksto suneli rubeliais, rinkome kartu su teveliais tik mokejome mes, nupirkome dovanu didziuli meskina, ir sumokejome baznycioje, kadangi buvo krikstynos ir vestuves tai viska pravede liudininkai jaunavedziu, o kiek teko buvoti krikstynose tai jei vyksta koks balius tai kriksto teveliai praveda programele bei keleta zaidimu, kai bus mano vaikuciu krikstynos as ir noreciau kad kriksto teveliai pravestu kokia programele :)

    aurikii

  7. 1