Atsakymai

  1. 1

    Gyvent savo gyvenima,o ne list i kitu gyvenimus.Ir ten kelt asmeniniu nesutarimu intrigas. Kai visiem irodysit abu kad kazkas esate,kazko pasieke patys, nieks jusu ir neteis.O jei nesugebat bent jau savo santykiu susitvarkyti taip,kad visi nesutarimai keliauja per visus,tai ko noret,kad jus ir atrodot netinkami viens kitam.
    Kai kuriama seima,ji ir kuriama tam,kad esate atskiras su savo poziuriu supratimu seima,i kuria grieztai negalima ivelineti jokiu giminiu,netgi savu tevu. Jie turi but antram plane, o bendraut tik geroje nuotaikoje su visais.. nereikia kitu akyse ieskot raksciu.jei savose ju taip pat pilna.
    Tik susitvarke asmeniius santykius, nebusit niekieno pastebeti neigiamai.

    Anonimas

  2. 1

    taip atrodo, kad cia maza beda, bet gyvenima gali labai apkartynti, deja, deja, kas nera susidure tas galbut ir nesupras. viskas priklauso nuo jusu vyro, jei susipyksit ir jis begs guostis pas mamyte nieko gero, geriau savo nesutarimu neafisuoti, ir nebesipykit su vyro seima, geriau kiek imanoma vengti.

    Anonimas

  3. 1

    Suauk viena syki ir nereikes vaikisku klausimu uzdavinet.

    grirute

  4. 1

    tai kokia beda? nejaugi su tevais gyventi reikia... zinau, kad reikia sutarti ir pan, bet kai tevai pries tai nieko gero. man si situacija pazystama, kai musu draugystei mano brolis nepritare, as kadaise vyra o ne broli, mama rinkausi, kagi siai dienai esu laiminga, su mama su einam, su broliu vis dar ne, jam nepatinka mano vyras, gaila, jam nuo to blogiau, o ne man, nes as ir pati nenoriu bendrauti su savo broliu.

    linkiu nepasimesti situacijoje, apgalvoti viska ir nuspresti tinkamai/

    tikmama

  5. 0

    ka nori, ta daryk, Dieve, negi mazas vaikas...

    Adri

  6. 0

    po kiek laiko kita meile atsiras manau:) susidare nuomone jog labai jauna esi

    aj15

  7. 0
  8. 0

    o as taip ir nesupratau su kuo tu buvai apsipykus su tevais ar su draugu, ar su draugo tevais. Zodziu eik pabaigt mokykla gal geriau pirma

    Anonimas

  9. 0

    tai matyt pykotes garsiai ir skaudziai,kad dabar tevai pries?na bet jei matys kad jumkartu gerai pokiek laiko atlegs ir bus taipat laimingi ar bent jau susitaikys su ta mintymi,na o jeigu ne ne su tevais reikia buti-svarbiausia kad taviskis tevu per daug neklausytu kas liecia jusu santykius

    suniukas