• 2ats.

    Sveikos, ar yra mamu vakar ziurejusiu tv pagalba? as vakar asmeniskai nemaciau, bet dabar turedama laisva minutele per tv3 play perziurejau. Gal pakomentuosit savo nuomone, koki ispudi jums padare si laida?

    As asmeniskai buciau vaiko mamos puseje, man toks jausmas kyla kad cia siose skirybose kalta ta uosvene... nezinau kaip jums bet man pasirode, kad vien delto ir kviete jie tv pagalba, kad zinojo jog mama issigas filmavimo galbut nenores filmuotis, ir jie spes per tas kelias min vaikiuka " pagrobti". Man susidaro ispudis kad ta uosviene meluoja ir smeizia vaiko mama del alkoholizmo, nes jei zmogus atsigeria karta du i menesi tai nera alkoholikas.
    Ir atkreipiau kazkaip demesi i vaiko mociutes is mamos puses zodzius, kad tevui yra uzdrausta del smurtavimo seimoje artintis i ju namus, o ypac uosvenei tai savivaliauti...
    kokia jusu nuomone, ar nepikta jums?

    rainbowVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    As beveik visada ziuriu sia laida per tv3 play, nes nelabai 'patogus' laikas, kai rodo per tv, ir siemet dar nei vienos laidos nesu praleidusi :)

    Na, mano nuomone tokia, kad gerai uosviene padare, nes, bent jau taip sake, kad mama daug geria, jokie kodavimai ir pan. nepadejo. Berods buvo girta ir tada, kai laida atvaizavo pas ja... Tai nejau normalu vaikui su tokia mama buti? Ir manau kad jei tai mamai tikrai sunus rupetu, tai nebutu slepusis, o ejusi ir kovojusi uz vaika, kad is jos jis nebutu atimtas. O ji tiesiog nieko nedare, tik stovedama uz duru kazka sukavo... Jei jai tikrai vaikas butu svarbus, jokios kameros nerupetu.
    Na, cia mano nuomone. Is tikruju, nesuzinosim kaip ten is tikruju yra. Jei tikrai nera alkoholike, neturi problemu su vaiku teisem ir pan., tai kovos, ir grazins jai vaika. Be rimtu priezasciu vaiko niekas is mamos atimti negali.

    Yuki

  2. 2

    mano nuomone visada yra kaltos abi puses viena daugiau kita maziau-siaip as uz vaiko gerove-kas teisus ju nepazindami nenuspresim,man tik uzkliuvo tai,kad mama nejo ginti sunaus nuo paemimo o slepesi nuo kameru

    suniukas