Atsakymai

  1. 6

    Ir taip ir taip.. kiekvienam skirtingai tiks... ,kai kam tiks ir su kirpciais ir be. O apie tuos ko nepazisti,tai koks skirtumas ar praeivis grazus,ar su trukumais.. kiekvienam savas grozis. Tiek ir nutukes gali turet kazkokiu pliusu,tiek ir dziusna.. ar vidutiniokas... Ziurint kaip save pateiks,taip ir kiti priims..
    O tiems kam pvz: nepartinka nutuke,ar su kirpciais sukuosenos... tai kaip save bepateik,vis tiek bus jiems negrazu... Tai cia klausimas betikslis... Kazkas geria arbata,o kazkas piena,kava...
    Kas tau is to?

    Anonimas

  2. 5

    tikrai, o kam juos auginti? juk nusikerpi ir viskas, o atauga greitai..
    pinigu metimas....

    tikmama

  3. 5

    asd asmeniskai ir pati esu kelis kartus turejusi kirpciukus, tai vieni sake - grazu, kitiems - ne, na istiesu kiek zmoniu tiek nuomoniu..

    tikmama

  4. 5

    Man nelabai patinka, tačiau jei žmogus pailgo veido, kirpčiukai optiškai jį patrumpina, tam žmogui tinka.

    marcipana

  5. 5

    kadangi gyvai nemaciau tai nezinau..... is nuotraukos sunku spresti, taciau manau, kad gal nieko visai. as ir tik uz pokycius.

    tikmama

  6. 5

    na man atrodo kad cia priklauso kaip tam zmogui tinka,as kai megeja ekspermetuot ir man vis kazko naujo reikia tai as pati namuose esu kelis kart nusikirpus :D ir visi sake kad tinka bet pritrukstu kantrybes juos tvarkyt ir tiesint ir vel uzsiauginu :)

    sandija1

  7. 5

    man grazu jeigum tinka, tikrai yra moteru kurioms kirpciukai nuostabiai atrodo, jeigum tinka tai kodel nenusikirpus? man netinka :D buvau senai nusikirpus bet deja netiko , kakta mano zema

    bambaliukas

  8. 4

    priklauso nuo nuo veido formos,as pati turiu jau gan ilgai,pripratau

    ruta26

  9. 4

    Yuki, tau tinka :) Man asmeniskai netinka, bet cia kiekvienam individualiai, kaip ir visos engalim but blondines ar satenes, kas vienam tinka, kitam visiskai gali netikti :)

    Adri

  10. 4

    as uz tai,kad butu grazu su ar be

    suniukas