• 10ats.

    Gal kuri esate dirbusi kavineje indu ploveja- valytoja? jei reiktu pinigeliu eitumete i toki darba? kokius darbus reikedavo atlikti, ar sunku fiziskai ir moraliskai dirbti toki darba?

    svajone19Darbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Zinoma,kad eiciau, joks darbas nera gedingas

    Pabuciuok

  2. 1

    Nedirbau, bet drauge dirbo kavinukei zmoniu ten daug baisiai nebudavo gal tik vasara daugiau, tai sunku nebuvo, tik tiek kad ilgai dirbdavo vasara iki 10h vakaro bet dirbdavo nuo 10-11 val ryto, na manau daug kas priklauso kokioj vietoj kiek ateina zmoniu ir pan, bet kai pinigu reikia kad ir kaip sunku butu vistiek dirbsi toki darba :)

    aurikii

  3. 1

    Dirbau labai lankomoj zmoniu picerijoje, puikiai sutariau su indu ploveja/valytoja, tai sunkus darbas tikrai ir darbo labai daug, bet negaleciau apsakyt, akd sunkesnis uz padaveju. Ploveja prie kriaukles gali ir kede pasistatyt ar pasiremus pastovet, o va padavejams ner kur "uzpakalio padet", o ir svorius, po 6 l alaus tampyt ant padeklu irgi nelabai. Bet rinkciausi tokiu atveju padavejos darba, nors ir sunkesnis, bet alga zymiai didesne.

    Adri

  4. 1

    Vasara kai dar mokiausi menesiui isidarbinau, galvoju kas cia yra pavalai ir taskas. Bet siaip tikrai sunkus darbas ne tik patalpas valai, saldytuvus ir indus, bet ir kiekviena diena po bulviu maisa turedavau nuskusti, kitu darzoviu paruosti, dar indus reikdavo nurinkti, juos isluostyti ne bet kaip o idialiai. Zodziu nenoreciau tokio darbo. Ale darbo laikas buvo nuo 8 iki 17, bet reliai nuo 7 iki 18.

    mari25

  5. 1

    Gedinga yra tik vokt,o joks darbas nera geda,tik vienas buna malonus,kitas nelabai...Man neteko tokio darbo dirbt,bet kaip atlikinejau kavinej praktika prie desertu,tai matydavau kaip ten jos vargdavo,ne tik indus plaudavo,bet ir patalpas valydavo,prekes nesdavo kaip atvesdavo,bulves ir kitas darzoves valydavo,saldytuvus plaudavo,nu zodziu nelabai buvo tokia vieta kur neliepdavo jom eit,kartais net budavo ju gailaq,net pavalgyt neturedavo kada.

    zdraica

  6. 1

    as esu padejus plovejei kadangidirbu kavineje-gausiai lankomoje-pasakysiu darbas sunkus visa laika ant koju-sale gana didele plauna kiekviena ryta atejus aisku pries atidaryma ir siaip diena jei to reikia,plauna masina bet vis tiek reikia maisto atliekas isimti vandeniu nuskalauti ir tada i masina,kai pietus arsiaip daug zmoniu sunku reikia speriai suktis-trumpiau kaip ir kiekviename darbe reikia idirbio-o jei reikia pinigu kodelgi ne-vis geriau nei nieko ar gyventi is pasalpu,o cia ir alga gausi aisku nestebuklus ir bendrausi

    suniukas

  7. 0

    Bebejo aiciau tokio panašaus darbo indų ploveja ir ieškau šiuo metų

    Anonimas

  8. 0

    Indu plovejos , gerai butu , kad tik indus plautum.Plaumi salias, wc patalpas, langus, sveiti virtuves sienas, virtuves pridegusius puodus, skardas, grindis, indus, stikla, darzoves, pagalbines patalpas... visa juoda darba.Rankos visa diena mirksta, Pirstinese- sunta.Be to ir lekciu prisinesioji... Moka mazai.Jei esi jaunute, geriau dirbk padaveja.Darbas idomesnis, svaresnis ir arbatos visi duoda...

    Anonimas

  9. 0
  10. 0