• 7ats.

    nuo keliu metu pradejote dometis kosmetika? ir koks buvo jusu potyris kai pirma karta pasidazete? kaip jums pavyko? siuo metu domities kosmetiko, kosmetikos priemonemis, ar naudojate vis ta pati ir vis tuos pacius dazymo budus? (klausimas daugiau toms kurios naudoja kosmetika, o ne tik vazelina ar tusa..) kaip man buvo aprasau viduje....

    pirma daza uzsidejau kazkur 16-17metu. tai buvo melyni seseliai, tusas ir blizgis... na atrodziau kaip dabar mano akimis tai nekaip... :) siuo metu man yra 23 mmetai. ir tik dabar, nesenai pradejau dometis, kokia kosmetika turi buti kosmetineje, ka pirkti, ko ne, ko gali prireikti progom ir ko einant i miesta, tik nesenai, pradejau dometis kosmetikos gudrybemis ir kaip taisiklingai darytis sau makiaza.
    anksciau dazydavausi, vos ne "betkaip", pudra, tusas, seseliai, antakiu piestukas ir lupdazis, siuo metu, viska ta pati naudoju (pridejus dar keles priemone) tik siek tiek kitaip.. man parupo todel, nes megstu grozi, megstu pasizaziusi buti, nes tai man grazu, o ne isblukusiai vaikscioti.

    visko mokausi, ziurineju youtube.
    na o kokia jusu patirtis?

    tikmamaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Pirma karta pasidaziau budama berods 14 metu, su mamos daznais. Rezultatas atrode tikrai nekaip, ir mama pasake, kad, jei nenusiprausiu veido, niekur negalesiu eiti :))) Bet neuzilgo pradejau dazytis kasdien einant i mokykla, tik naudojau geresnes kosmetikos priemones, po truputi ismokau dazytis...
    Dabar man 27m. Niekur is namu nepasidaziusi dazniausiai neinu. O nuo to, kaip dazausi priklauso, kur einu. Megstu isbandyti naujas kosmetikos priemones, tikrai nebuna taip kad naudoju tas pacias, jau pasibaigus ju galiojimui. Daznai paziuriu video (Youtube) makiazo pamokas. Nemegstu kaskart dazytis taip pat :)

    Yuki

  2. 2

    nuo trylikos.pirmi viesi pasirodymai - mokykla, mokyklos sokiai.ka jauciau???grazu, rysku, jega!! visapusiska pasitenkinima jauciau jauciu ir turbut jausiu,nes tas jausmas isliko nuo pat pirmo pasidazymo. beje kaip ir prisiminimas apie sumazinta elgesi del pridazytu blakstienu ir pravedimu per pamokas.taip kosmetika tikraisvarbi mano gyvenime.laikas ejo.daug kas pasikeite, bet meille grozio priemonems isliko net paciais blogiausiais gyvenimo momentais.visa bedarbes pasalpa, visa iki cento isleidau pudrai...:) ir cia dar ne viskas.ieskojau, bandziau kol radau ko reikia istikruju.dazausi ivairiai nuo 15min. iki poros valandu.stengiuosi atrodyt kuo naturaliau.mano skonis ir supratimas apie grozi tikrai labai pasikete.priemones taip pat:)ideju semiuosi is zurnalu, straipsniu seminaru, ivairiu grozio pamokeliu ir negi chatu:)

    raima

  3. 2

    16 os, ismeginau ivairios kosmetikos ir "meno" ant veido. ir pati terliojaus,ir kitos bande makijazuoti visaip..
    Taciau visa sita nesamone uzsiiminejau gal kokiu pusantru metu.
    Visu pirma mane nuo to atstume pinigai,kurios slapta isleisdavau ant sudeksliu,vietoj to kad pavalgyti,ar ka uz juos nuveikt naudingo.O antras dalykas, kad visa tai pigus slamstas ir sudas, visu pirma ivertino kavalieriai, kurie tiesiai sviesiai nesibodejo sukritikuoti ir amzinai visas smerkti.
    Karta isgirdau replika is simpatisku vaikinu i musu puse.
    O ziurekit dvi papugos eina..
    O mes ketinom kaip tik juos uzkalbinti.

    Nors tikrai nebuvom per ryskios, ar kokios neformales.
    Tiesiog nuzude,posakiai pasaipus,kad snargles,o jau dazosi..
    Tai va nuo tada ir po siai dienai ne laselio jokio brudo ant veido,net tuso.
    O ziurekit papugos eina

    Anonimas

  4. 2

    dazausi nuo 14metu, per ta laika susikaupe nemazai ziniu, daug priemoniu isbandyta, megstu pasimaliavoti, nesu tokia grazi, kad leisciau sau toki malonuma nepasidazyti, kai pasidazau paty sau pradedu sviesti, o ir vyras ragina labai prysiziureti saves....

    Anonimas

  5. 2

    As pradejau 14-15 bet vien tik tusu pasidazydavau, na kartais seseliais megdavau rudus arba nude ir akiu piestukas, o dabar niekados nesidazau su seseliais ir nenaudoju akims piestuko, naudoju pudra, tusa, piestuka antakems blisgi papudruoju skruostukus ;) kai kurnors einu visados dazausi tai,

    aurikii

  6. 2

    Ant galo klaida prašyta "tau" turi būti "tai" :-)

    Anonimas

  7. 2

    Pradėjau nuo 15 metų,buvo tik tušas. Pradžioje jaučiausi keistai,nes jaučiau jas mirksit :-) tačiau,klasiokės vis numesdavo komplimentą dėl ilgų blakstienų. Man patiko. Tad iki šiol dažausi,nes labai mėgstu. Po to atsirado pas mane juodas pieštukas,paryškindavau akis vidinėje pusėje ir + tušas. Po to ilgainiui atsirado sidabrinis pieštukinis akių šešėlių pieštukas. Kadangi pati paauglė,įpirkt to ko norėtūsi nebūčiau galėjusi. Tad juos vien ir tenaudojau,pasibaigus ,ir vėl juos turėdavau,daugiau nieko. 17 metų atsirado lūpdažiukas,neilgai užtrukus ir rudas pieštukas lūpoms apvesti. Lūpas ryškindavau dislotekose,ar šeip vakarėliuose. Atsimenu,dar pilką pieštuką akių vokams. Na tapau didelė mėgėja dažytis,net ir auklėtoja kartą sakė,mokslais rūpinkis labiau. Na juk padykę tie paaugliai kiti,rūpi kiti daugiau reikalai nei mokslai. O dažytis kitaip mėgindavau visada,ieškodavau ant savęs naujovių,tik pamačius ką nors kitą gražiai pasidažius. Vieni variantai tikdavo,kiti ne. Nuo apytiksliai 19 metų pradėjau dažytis dviejų spalvų šešėliais,vidinę dalį šviesesniu sidabriniu šešėliu,o akies išorę tamsesniu akies šešėliukempinėlės teptukais. Krem pudrą dar buvo prilipusi apytiksliai tais metais,bet neilgam. Neužilgo laikui bėgant atsirado aukso spalvos šešėliai,su tamsesne ttokios pačios spalvos palete,,dažiausi taip pat su jom dvejom :-). Kažkur dingo mada dažyt lūpas pabrėžtas,tai retkarčiais liko tik blizgis. Po to atėjo tarpas kad buvo tik juodas pieštukas ir tušas,o pieštuką brėždavau nuo akies krašto plačiau ir į vidinę pusę siauryn :-) šiais laikais pagrinde pasirenku vienos spalvos šešėlį,pieštuko pabrėžimą ant voko,jau minėtu variantu,tušas ,ir paružinu skruostikaulius .Šešėlių spalvą kartais keičiu,daug neturiu. Nebent naujena,įdomi spalva sodomintų. Taip pat dažnai žiūriu įvairiausių dažymo variantų per youtube,ar šeip randu foto gražių pavyzdžių,juos išsisaugau,,kada ir išbandau. Taip pat labai mėgstu tau daryti,puoštis,keisti,paįvairinti :-)

    Anonimas