• 9ats.

    Noriu sukurti savo amziaus, t.y. keturiasdesimtmeciu ir vyresnes moteris, nauja grupe, bet nezinau kaip?

    Prasau padekit, kaip galiu tai padaryti, nes esu naujoke. Aciu.

    LoriKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Na lori,kodėl norite bendrauti tik su savo amžiaus gr.moterim? Man netoli 40,bet aš mielai bendrauju su visų amžiaus mamom. Kartais jaunesnės mamos pvz.10 metų skirtumu,nes kartais pasiduomiu kas man atsako,gaunu gan įdomių,bei protingų atsakymų
    nei pati ką tuo momentu mažiau žinau ar girdėjau,mielai jom už tai padėkoju.:)))

    Deimax

  2. 3

    Jau yra tokia grupe, vyresniu? :) Man jau cia pat 40, mielai bendrauciau ir su savo amziaus moterimis.
    Ypac smalsu pasidalinti patirtimi, kai tarp gimdymu net 17 metu tarpas. Patirtis visapusiska, bet daug kas ir keiciasi.
    Laukiu bendraamziu minciu ir isgyvenimu. :)

    Linute39

  3. 3

    Pritariu Lori, kad kartais problemos skiriasi.. ypac skiriasi auginant vaikus kai pirma gimdziau buvau vos 21 vienu, viskas buvo paprasta ir grazu, o paskutiniai gimus viskas keblu, visokiu problemu prisigalvoju, nes daugiau zinau, jautriau i viska reguoju.. aiksu bendrieji dalykai islieka tie patys, maudymas, maitinimas ir t.t. ir tikrai jaunos mamytes siuo klausimu turi daug patirties nes jaunam zmogui budinga ieskot, bandyt naujus dalykus, kol ta aukso viduri atranda.. vyresnes sunkiau i naujoviu pasauli isivaziuojam..

    gertruda

  4. 2

    sukuriau grupe tai teks dabar laukti tik ar atsiras tokiu mamyciu.

    Lori

  5. 2

    desineje puseje yra zodelis grupes-ieiti i grupes-tada velgi desineje puseje yra parasyta-sukurti grupe-ieiti i si skyriu, tada ten pasirodo lentele, kurioje reikia irasyti grupes pavadinima,temos pavadinima ir viskas:) grupe sukurta:) tikiuosiu suprantamai parasiau:) sekmes:)

    vaida1983

  6. 1

    Virsui, desiniam kampe yra parasyta Grupes. Ten paspaudus galima sukurti grupe.

    Imbiere

  7. 1

    Gitaniux, jeigu nori būti kurioje nors grupėje, tiesiog belieka tau parašyti atsakymą, komentarą ar klausimą toje grupėje, ir automatiškai tavęs paprašys patvirtinti prisiregistravimą. Ir dar, visai malonu yra pabendrauti rubrikoje "Bendrauk", kur užeina labai daug mamyčių pabendrauti on-line. Būna, kad kurios prisijungusios labai aktyviai diskutuoja visais rūpimais klausimais realiu laiku:) Užsukite ir ten dažniau:)

    elegancija

  8. 1

    Visai ydomu ir grupes,as tai va tik dabar paskaicius si klausima tokias radau :) O kaip uzsiregistruot i kuria nors grupe?

    gitaniux

  9. 1

    As irgi manau, kad nereikia apsiriboti tik ties savo amziumi, nors esu jaunikle, 29 metu, bet man patinka ir su vyresnemis, ir su jaunesnemis bendrauti. :))) o grupese kazkaip bendravimas stringa.

    Agne