• 8ats.

    Labai bijau...

    Sveikos mamytes turiu beda, mano 4-iu menesiu dukreliai uzia sirdele, sake , kad mazoji greitai auga, o sirdute nelabai speja, dar sako nera ko pergyventi del sito.. Israse siuntima pas kardiologa.. Ar kam taip buvo? Bijau:(

    Airida1993SveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    kai kurie dalykai yra tiesiog isaugami, taciau tai turi nustatyti gydytojai. as Jusu vietoje kreipciausi ne pas viena specialista.kauno klinikos, santariskes - kuo daugiau nuomoniu. sirdis ne juokas. sekmes !

    busimamama2

  2. 2

    kas antras vaikelis susiduria su širdelės ūžesiukais, vaikeliui augant jie dingsta, tad normalu kad jūs nerimaujate. Labai gerai, kad gavote siuntimą pas kardiologą - jus pakonsultuos šiuo klausimu įdėmiau, tik nebijokite klausti, kas be ko ir vaikutį apžiūrės, kardiogramą padarys.

    Lulu

  3. 2

    Bijau sumeluoti, bet mano sirdis uze gal iki 5 klases. Ir nieko, isaugau! Esu sveika, jokiu problemu neturiu, fizinio lavnimo pamokas lankiau.. Niekada sirdies skausmu nejauciau, tik gydytojai vis uzesius girdejo.
    Nepergyvenkit, Jusu vaikutis isaugs! Sekmes!

    Imbiere

  4. 2

    Anonime, suprantama, kad pacius geriausius, nenoriu jokiu operaciju siaubas:(

    Airida1993

  5. 2

    patarciau konsultuotis tik su geriausiais specialistais, vaziuokite i vilniaus santariskes, zinau kam buvo atliktos dvi operacijos sirdutes ir gyvena iki siol, tik kas met tikrintis reikia

    Anonimas

  6. 1

    Mano berniukas gime su nemazu uzesiuku bet jam siandien suejo jau 7metukai ir yra judrus sveikas vaikas tikrinames pas kardiologa kasmet su kiekvienais metais uzesiukai mazeja ir dukryte turi tik mazesni uzesiuka bet taipogi isaugsim nieko cia baisaus(bent jau musu situacijoj)

    Ermita

  7. 1

    Labai aciu! Darysiu viska kas butu geriausia..

    Airida1993

  8. 1

    As manau, kad vienam gali vienam buti, kitam kitaip. Jusu vietoje lankyciausi pas geriausius specialistus, padaryciau viska, ka galiu. Kitaip negaleciau ramiai jaustis. Lietuvoj daug ka gali 'praleisti pro akis'. Kiek teko girdeti, pvz. Vokietijoje dauguma gydytoju labai profesionaliai dirba. Mano mociutei buvo rimtos problemos su sirdimi, tai jei butu gydziusis Lietuvoje, o ne Vokietijoje, jos jau turbut nebebutu. Aisku, nenoriu prigasdinti, labai tikiuos kad viskas gerai su jusu dukrytes sveikata. Sekmes! :)

    Yuki