• 7ats.

    Kaip priziurit odinius sviesius baldus?

    Vis svarstau, ar verta pirkt sviesius, ar tamsesnius odinius baldus. Man sviesus grazu, ar geriau rinktis tamsesniu tonu, praktiskesnius?
    Kaip reikia priziureti odinius baldus? Kaip valyti demes is sviesiu baldu (odiniu)?

    Milana69InterjerasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    aisku, tas ir idomu,ar lengvai nusivalo demes nuo tokiu baldu,ar isigeria,nes vistik ir vaikas namuose ir ziurek papyles ka ar kas, kazkaip nesinoretu ,kad liktu demes.

    Siaip labai vilioja sviesiu spalvu odiniai baldai,esu vienus nusiziurejus sviesius ,bet apziurejus kitus gal nuspresim tamsesnius pirkt.

    Milana69

  2. 2

    Pas mus yra sviesios spalvos odiniai baldai. Manau, kad tamsesnes spalvos tikrai butu praktiskiau, bet turedami sviesius baldus zinome, kad jie yra svarus :). Kartais uztenka pavalyti tiesiog dregnu skudureliu ir baldai nusivalo. Bet mes (mazdaug karta per metus) valome specialiu odai skirtu valikliu. Tad priziureti lengva, nors tai ir papildomas darbas. Jei dar karta reiktu rinktis kokios spalvos odinius baldus pirkti, tai, visu pirma, ziureciau i tai, kas tinka, o tik tada - kas praktiska.

    Ausra

  3. 1

    naudoju loc,amwei kosmetika skyrta viskam,lb gerai nusivalo bet kokios spalvos oda.

    aurikuka

  4. 1

    Kai pirkom minkštą dalį net negalvojau, kad lelius gali nuteplioti. Mums labaiu tiko šviesus. O kad labai prižiūrėti man ir nereikia, pavalai ir viskas.... Kada nors reiks tuo rimčiau užsiimti, reik visą nuvalyti, bet kol dar akių nebado, tai bus gerai :)))))

    Irma

  5. 1

    Sviesesniai baldai man graziau, kambarys atrodo sviesesnis ir jaukiau :) yra specialus purskalas tausojantis oda, islaiko oda ilgiau nesuskirdukia. Yra servetele skirtos odai valyti, gerai nuvalo. Geras valiklis neisigerusia deme gali nuvalyti nesunkiai.

    Erika_P

  6. 1

    na vat, kol vaikiukas namie mazas, tai as kazkaip nedrisciau sviesios odines sofos pirkti, nes maza, ka tas vaikutis prisimastys, gal su markeriu tau ant sofos ornamentu pripies :))) na, bet norint juk viska galima nuvalyti specialiais tam skirtais valikliais. As ir savo paprasta sofa textiles valymui skirtomis putomis kas metus nupurskiu ir nusiurbiu.

    Agne

  7. 0

    Del markeriu irgi nereikia bijoti. Mums baldininkai (kai uzsakinejome gaminti kitus baldus) bepaisydami pavyzdzius buvo netycia ant musu sviesaus odinio kreslo uzbraize. Tai jiems isejus sekmingai nuvaleme su ta odos prieziuros priemone. Beje, ja pirkome batu parduotuveje. O ir Eres firmos, prekybos centre parduodamos, esam naudoje. Abi pasiteisino.

    Ausra