Atsakymai

  1. 3

    Aš kažkaip už natūralų grožį :)

    safyra

  2. 3

    turejau kazkada skaistalus, bet man nesiseke jais tinkamai naudotis :D reikia manau tinkamai moketis jais dazyti, kad neatrodytum kaip klaunas. dedavau ant krempudros

    busimamama2

  3. 2

    As darau taip:
    Pirma naudoju maskuokli, tada kremine pudra sviesios spalvos (turiu sviesia oda) i skruostams, kaktai bei nosiai (sonams) naudoju tamsesne kremine pudra; po to naudoju sviesesne kompaktine pudra ir taip pat tamsesnes rusvos spalvos skaistalus ten, kur naudojau tamsesnes spalvos kremine pudra :)

    Yuki

  4. 2

    naudoju ir vienus, kada oda buna geros bukles, ir ant krempudros, be skaistalu neisivaizduoju makiazo, as naudoju ir rausvus, ir rudus tokius, blizginancius, priklausomai koki makiaza daraus, be skaistalu man atrodod neisbaigtas makiazas.

    Anonimas

  5. 2

    tiesa, o kai krempudros nenoriu teptis tiesiog skirstau ant svaraus veido, as tai naudoju avon rutuliukus.

    tikmama

  6. 2

    as naudoju krempudra ir skaistalus. na net ir nezinau, as tai pagal savo oda rinkausi.

    tikmama

  7. 2

    Taip naudoju,lengvai paskirstau dažniausiai ant švarios odos,be nieko. Esu blyškiavaidė,tai renku blyškesnio atspalvio. Tepu tik iškilias skruostikaulio vietas,arčiau įdubimo žandų.

    Anonimas

  8. 1

    Naudoju ant krempudros. Jei turi svieisia oda tai nesirinkt persiko spalvos atspalviu nes netiks. geriau viska kas truputi rozini. Bet geriausiais variantas yra rutuliukai. Jie turi daug atspalviu ir naudotis jai lengva

    Andrija

  9. 1

    nenaudoju, nes atrodo kaip purvinas veidas tada, reikia labai moketi juos naudoti, kad juokingai neatrodyt

    vinipukas

  10. 1

    geriausia ivairiaspalviai rutuliukai, o naudojami ant pudros.

    Jurginele