Atsakymai

  1. 7

    o ka cia bekomentuosi, baisu. dabar galiu isivaizduoti kiek ji miegdzios dauguma. oj kaip grazu, moteris dailios figuros su barzda. net nezinau, nei juoktis nei verkti...

    tikmama

  2. 5

    jei manes vaikas paklaustu ka jis turi putyte ar pimpaliuuk, jetus nezinoc1

    tikmama

  3. 5

    nesamone-tai is vienos puses ziurint galima spresti,kad nugalejo ivaizdis-gyvenimo budas(transvestytas-mano nuomone nesveikuojantis zmones)-man asmeniskai eiline daina(patiko norvegas)tai belieka klausymas ,kaip irodyti ar parodyti jaunimui vaikams,kad buvimas tokiu ar megdziojimas tokio nera gerai

    suniukas

  4. 5

    man baisiausia ka pagalvos vaikai - transvestitai jega, jie visad laimi???jie geriausi???

    busimamama2

  5. 4

    nezinociau ka atsakyti, nes ir `pati nezinau. `nesveikelis kazkoks.

    tikmama

  6. 4

    Istikruju daina man patiko, ivaizdis, mintis taip pat. Bet kaip vienas Lietuvos prodiuseris pasake, kad laimetojo daina reik klausyt uzsimerkus :) Ta prasme, kad nematyti to barzdoto veido :)

    Imbiere

  7. 4

    Žiauru,labai nusivyliau Eurovizija.

    Anonimas

  8. 4

    O ne vyrmoteį. Kažkur jau spėjau sumatyti "ČIA MERGIUKAS,AR BERNAITĖ"

    Anonimas

  9. 4

    ne talentas trugdo,ne daina. O išorė,rodymas ,kad "AŠ ESU TRANSVESTITAS"gerbkit ir mylėkite transvestitus,ir visokius kitokius,neatitinkančius tai ką sukūrė Dievas. Moterį ir vyrą.

    Anonimas

  10. 4

    Ačiū Dievui nežiūrėjau IŠVIS Eurovizijos. Pasaulį ,kas šiuo metu valdo ? Žinoma,kad mes,bet ne jaugi,mūsų jau didžioji dalis priima tokius kaip jis ? :( Nežiūrėjau Eurovizijos kai Lietuvė dainavo,o kai sužinojau,kad net į finalą nepakliuvo buvau įsitikinusi,kad ir toliau nežiūrėsiu,nemačiau reikalo.

    Anonimas