• 9ats.

    Mano mažuliui 10 dienų, naktį bekeiciant pampersą, pamačiau jog nukrito virkstele. Mamytės, kaip jus elgiatės su savo vaikais? As tik pavaliau ir viskas, bet ji gili, ta bambute. Ar kisate krapstuka ten gilyn ar tik apvalot paviršių? Mano pirmagimis, tai nežinau:)

    JustvaidaVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Labai gerai kad nukrito :) reikia kasdien virintu vandenuku su vata pavalyt.nebijokit jei atsiras truputi kraujo, kai uzsides saselis ji reikia atmirkinti ir braukiant vata kad nukristu.kai vel uzsides-vel ta pati.taip reikia, nes po sasu gali pradet puliuoti

    busimamama2

  2. 1
  3. 1

    Jokiu spiritu jau tept nereikia.Man net daktare pabreze,kad tik kruopsciai sausai isvalyt ir jokiais spiritais netepliot.

    zdraica

  4. 1

    Tai pirma,kruopsciai apvalai zona aplink bambyte, vatytos tamponeliu.
    Tada atsargiai ir taip pat kruopsciai isvalai ir vis bambyte,kiek imanoma svariau ir gyliau.Jei nevalysit,hali isimest bakteriju,kilt uzdegimas.
    Taip pat kai maudot ,irgi kruopsciai paplaunat, po maudyniu patepat specialai israsytu spirituku.

    Anonimas

  5. 1

    zdraica, nieko ten nepradursi, juk is jegos negrusi.
    Seip, tai reikia normaliai isvalyt, o ne tik aplink pavalyt, kitaip supuliuot gali.Giliai kisti nereik (o ir nemanau, kad pavyktu), bet isvalymas turi buti kruopstus, visos vieteles isvalytos.

    Adri

  6. 0
  7. 0

    Apvalydavau 2 kartus dienoje spec skysciu kuri israse daktare,o su krapstuku pavalydavau tik ismaudziusi,bet labai giliai nekisau.

    barskute

  8. 0

    su vatos tamponeliu viskas kuo puikiausiai sausai issivalydavo.Niekad nepuliavo ir nesuto niekas.

    zdraica

  9. 0

    Vatos tamponeliu virintu vandenuku nuvalydavau ir poto kita sausa vata pervalydavau,ir nieko nekisdavau,dar ka pradursi,juk oda dar plonute ten.

    zdraica