Atsakymai

  1. 6

    auginu labai daug geliu :) turiu fikusa,trys orchidejas,maranta,rozes dvi ir daug kitu :) ir man jos visos grazios ir mylimiausios

    deimantina

  2. 5

    Nemažai turiu gėlių,yra ir didelių ir mažų,vienos ant palangės,kitos pastatytos ant žemės,išskirti mylimiausią negalėčiau,visos patinka,nebent mylimiausia palieka,kai pradeda žydėti kuri nors,tada džiaugiuosi žiedais;-)

    debesėlis

  3. 4

    Orchideja dabar uzkariavusi visas palanges. Ji nuostabi. Kitos tikrai netelpa ant palanges, ir prie lango gausybe geliu. Pinigu medis, kaktusai difenbachija ir dracena. Toks gelynelis pas mane zaliuoja. :)

    Linute39

  4. 4

    Auginu keleta geliu,nes nelabai yra vietos daugeliui geliu.zinoma,pati megstamiausia orchideja,taciau labai megau ir paukstapiene,ji pas mane buvo oranziniais ziedais,pasakisko grozio gele,bet nezinau kodel nunyko.

    Sagute

  5. 4

    Auginu labai daug yvairiu geliu turiu, pati mylimiausia tai dabar orchideja.

    mamyciuke

  6. 4

    jei kalbet apie palanges geles tai ten tik vietos uztenka mano orchidejoms, o pati mylimiausia, tai mostera, kuri stovi kamputyje nes nemegsta tiesioginiu saules spinduliu:)

    erika1984

  7. 4

    visas geles ant palanges paveldejau is mamos :), tad ju tikrai daug...o maniske mergautine yra tik viena - kazkada draugu padovanotas, dabar jau labai didelis, fikusas...
    be galo megstu orchidejas, jos pas mane prazysta daug daug kartu ir kazkodel "kvepia"rytu poezija, trapumu ir pasakom..:)

    Lolita

  8. 3

    man patinka geles kuriu nereikia daug laistyti nes daznai as ja s pamirstu :) (bambukai, kaktusai palmes)

    cindy

  9. 3

    na nesu geliu fane,siaip patinka ir tiek,pas mane namuose tai tik 4 geles, palme,pinigu medis,orchideja,ir vaskuole,kuri vijasi,na kazko tai negaliu isskirt visos normalios,mylimos :))))))

    Milana69

  10. 3

    Auginu labai myliu egles. grazu kai zydi geles.Aisku Orchidejos garziausios. O kitu pavadinimu nelabai zinau. Dar ir kaktusu auginu

    austeja0809