Atsakymai

  1. 1

    pamaitinus vaika, panesioti reikia ne tam, kad maziau atpiltu, o tam, kad atsirugtu ir paskui pilvelio neskaudetu.

    jei vaikas atpilineja reikia ieskoti kitu priezasciu kartu su vaiko daktare.

    tikmama

  2. 1

    kartais kudikeliu kazkoks raumu neuzsidaro sandariai ir net atsirugus labai bega. mes turim irgi sia problema, ypac pirmais menesiais siaubingai atpylinejo. ir ko tik nedarem. laikydavom apie pusvalandi stacia kad tik kuo labiau susivirskintu maistelis.

    busimamama2

  3. 1

    zinoma, juk iseis oras susikaupes skranduky, nes maitinant vaikeli sis priryja ir oro, kuris skranduky uzima vietos. vysada vaika reikia pakelt atsirugti kai pamaitini, as is pradziu bijodavau kelt kol,visai kudikis buvo, bet gydytojai parode kaip. ir tikrai geriau vaikui budavo, nei taip zagsedavo, nei atpildavoi taip.

    Anonimas

  4. 0

    Nesamone mano vaikas dar dabar atpylineja ir nuo to nepriklauso ar palaikai stacia ar ne. Tai turi isaugti. O pamaitinus vaikui reikia butinai duoti atsirugti palaikant ji stacia. Kad nebutu sunku ant krutines jam. Netikit, pati sociai ir greitai avalgykit ir atsigulkit, pajusit ka vaikas jaucia. Sekmes!

    Anonimas

  5. 0

    Miela Justvaida,
    atpylinėjimai dažniausiai atsitinka dėl to, kad žindomas kūdikis prisiryja oro, o taip būna, jeigu jis netinkamai priglunda prie krūties. Taigi pirmiausia pasirūpinkite geru priglaudimu >>> http://www.zindyk.lt/?p=333

    Kazimieras_Vitkauskas

  6. 0

    Siaip tai pamaitinus ir reikia panesioti kad atsirugtu,tada ir maziau atpils.

    Panther