• 4ats.

    Mamytes,kaip rengiate,savo maziuosius kudikelius einant y lauka?

    Norejau pasmalsauti kaip rengiate 4-5 menesiumazuosiuseinant y lauka,tokiu atsilusiu oru. istikruju nei labai silta,nei salta.dedate plonas kepurytes ar ausinukus?

    sandricccaRūbeliai ir avalynėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Mano pirmagimis kaip tik gimes rudeni, tai oras bobu vasaros metu lb panasuz budavo. Rengdavau pasiltintais sliauztinukais ir plona Lorita kombinezoniuka. Taip pat pridengdavau dar nestoriu vilnoniu pleduku, jame vaikas nei sukaisdavo,nei susaldavo. Zinoma kepuryte dar butinai !!

    Pabuciuok

  2. 1

    Visada turedavau siltesni apkloteli jei prireiktu.Taip pat silto pienuko atsigerti.
    O drabuzelius visada parinkdavau tokius kad nevarzytu judesiu ir butu minkstuciai, patogus judeti.taip pat atsargine siltesne frotine kepuryte.

    Anonimas

  3. 1

    mum eina 4 menuo-dedu kepuryte ne isplonuju-juk dabar ta siluma dar apgaulinga ,o siaip uzsivelkam bodziuka treningiuka,pedkelnes,kojinytes batuus,kelnytes ir galu gale liemene-tai kol kas mums tinka -nesukaista ir nesusala ir jei su vezimuku pleduka pasiimu-labai jau cia susmulkinau

    suniukas

  4. 0

    Na siandien pas mus nelabai silta ir vejas baisus,o vakar isviso,as dar neisrengiu savo leliaus jam 5 menuo tai dedu kepuryte nestora,bodziuka arba ilgom arba trumpom rankovem marskinelius plonus ir striukyte kaip ssvarkiuka visada prikloju kojytes,nes jis miega dar nebuvo sukaites nei karto.

    barskute