• 14ats.

    neseniai per radija girdejau pasakyma,kad dabar jaunimas renkasi sau pora to paties lygmens(issilavinimo-kt)ka jus manote apie tokius kriterijus?mano nuomone,tai ne tai kad neteisinga bet absurdidka-gali buti ir abu kad ir aukstaji pabaige,bet nerasti bendros kalbos,kad ir jokios specialybes neturejimas dar nerodo,kad zmogus kvailas-sakysim vaikinui ar merginai patiks asmuo,bet nesileis i draugyste vien del diplomo ar plonesnes pinigines jo(ar tevu)man tai absurdiska-niekada taip nerusiavau zmoniu

    suniukasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    siais laikais net diplomas negarantuoja nieko, kytas turi tiek ideju, yra tiek apsukrus, kad vos baiges mokykla,jau sugeba save issilaikyt. deja, issilavinimas proto prideda, bet ne isminties gyvenimiskos, ne gerumo. o man dzin kas ka renkas, vysada randi tai ko ieskai, esi su tuo ko esi vertas.

    Anonimas

  2. 3

    ivairiu zmoniu buna - diplomas dar nereiskia kad zmogus protingas. darbus perka, diplomus perka - pati esu rasius ne viena darba kitiems studentas, diplomini ir ta rasiau kitam asmeniui. tai apie koki issilavinima mes kalbam?
    is kitos puses - kai isimyli tai ne apie issilavinima galvoji , o skraidai sau laimingas cia ir dabar :)
    svarbiau sakyciau ne bendras issilavinimo lygis, o bendri ateities tikslai, bendri interesai, svajones, kryptis. nes nieko nera sunkiau nei gyventi su zmogum su kuriuo neturi nieko bendro tik buiti.

    arcita

  3. 2

    ne, tai ne tiesa. daug pavyzdziu kurie priestarauja tokiai nuomonei

    busimamama2

  4. 1

    visais laikais taip buvo.

    ruta26

  5. 1

    dabar ir pas mus ateina susiskirstymas pagal pajamas, kas labai baisu, pvz londone net i mokykla norima negali pakliuti, jei negyveni geram rajone, jei prastame- tai ir mokyklos tik prastos...Zmones jau nuzmogejo per tuos turtus

    vinipukas

  6. 1

    cia gal statistika tokia sudaryta,idomu isgirt nieko keista kaip diena taip naujiena.Ar cia turi reiksme kiekvienam kada tas amuras pervers?kiekvienas individualiai ziuri ir renkasi.Man atrodo ira ir tokiu poru N nieko nebaigusiu ar bent minimaliai,susikuria ir verslus,biznius,pries tuos kurie reiskiasi tokiom replikom apsigyne magistrus ir sedi be darbu,ar be seimu,ispizdejimas apskritai siais laikas ant visko!

    rittta

  7. 1

    Sunku paskyti apie kitus, bet jau mane maniskis pasirinko is visiskai skirtingo pasaulio ir paziuru.Ir mokslai darbas visai ne ta kryptim pas abu. :)

    Anonimas

  8. 1

    Zdraica o is vaiku namu visi protiskai ir fiziskai neigalus ar ka? Ziauru is tavo puses,manau dauguma uz tave protingesni is vaiku namu

    Anonimas

  9. 1

    nu ka galiu apie diploma pasakyti,kas jis as nežinau ir nesiruošiu jo pažinti,nesu baigus univiero ir nesiruosiu tai daryti,mano bendramziai juos turi,bet as neturedama diplomo gal net visko turiu daugiau nei tie kurie su diplomais ir tikrai nesusiradau vyro su stora pinigyne,toks pat bemokslis kaip ir as,bet as turiu galva ant peciu kuria moku naudotis.

    Anonimas

  10. 1

    Na man tokia nuomone ne absurdiska.Anksciau tai dare pirsliai,dabar patys.Jei taip renkasi,vadinasi,jiems taip reikia.Tai nereiskia,kad jiems tik turtai rupi.

    grirute