Atsakymai

  1. 1

    na mano mazius miegodavo prasiziojes, nekreipiau demesio ilgai iki 2m, galiausiai blogas sakandis vaiko, plius jam adenoidai dideli, kuriuos reik operuoti, daktaru pasakymas, kur buvot anksciau jus? taip kad daktarei uzsiminkit, nuo to blogiau nebus.

    Anonimas

  2. 1

    manau jog nieko blogo, o ka bambaliukas sako kad gali buti nosyte uzsikimsusi, kad gal jam sunku kvepuoti, tai tikrai nemanau, nes jei vaikiukas visai mazas, jis net nemoka kvepuoti per burnyte. tieisog vaikiukui taip patogu miegoti, mano mergaite irgi daznai miegodavo praziota burna.

    Anonimas

  3. 1

    nu o kodel visos taip kategoriskai kad nieko rimto, juk vaikas turi miegoti su uzsidariusia burnyte, gali buti kad nosiukas uzsikises, arba nosyteje yra polipu kurie neleidzia per nosiuka normaliai kvepuoti.

    bambaliukas

  4. 0

    gal ant nugaros miega?, musu nemiegodavo ant nugaros, tai nebuvo prasiziojes

    vinipukas

  5. 0

    Niekas nieko neprajuokintu,del daug priezasciu gali taip miegot maziukas.Nemanau kad kas blogo,specialiai gal ir neverta eit,bet kaip eisit svertis tai uzklauskit prie to pacio gydytojos.

    zdraica

  6. 0

    Turėjau omeny savų mažylių!:-)

    Anonimas

  7. 0

    Nors kolkas neturiu,bet drąsiai galiu teigti,kad čia tikrai nieko blogo nėra ir nereikia kreiptis į gydytoją.Tik prajuokintum ją su kolektyvu.

    Anonimas