• 22ats.

    Jei Jus isvyktumete trims menesiams i tolima uzsienio sali, kur visiskai kitokia aplinka, kultura, maistas, klimatas ir t.t., ar veztumetes su savimi tokiam laikotarpiui savo, tarkim dvieju su puse metuku vaika, rizikuodamos kad jis patirs soka nuo tokiu pokyciu, tuo labiau, kad po tu triju menesiu tesk grizti i Lietuva, ir vel viskas keisis, ar geriau tam laikotarpiui savo vaika paliktumete seneliu prieziurai, kurie ji tikrai myli, priziuri, ir siaip daug laiko su jais praleidzia, o per tuos tris menesius su vaiku bendrautumete tel., Skype (per webcamer'a) ir pan. Prasau tik atsakymu i klausima. Is anksto aciu uz atsakymus :)

    Yuki1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Tik mama geriausiai pazista savo vaika ir gali pasakyt kas jam geriausia.as pvz imciau vaika su savim.niekur nebus geriau tokio amziaus vaikui nei su mama

    busimamama2

  2. 5

    Jeigu siaip vaziuociau,atostogauti,pamatyti sali,tai tikrai vaika imciau su savimi.
    Jeigu daleiskim dirbti,tai ne,nors ir kaip skaudu butu,bet palikciau seneliams.

    Jolka123

  3. 4

    aš vežčiausi,vaikai,ypač maži prie visko įpranta. Na žiūrint kokia būtų mano situacija,ir pagal ją viską spresčiau

    Anonimas

  4. 4

    Priklauso kokiu tikslu vaziuoti norisi ar uzdarbiauti ar poilsiauti? Nors as asmeniskai imciau vaika su savimi, bet kuriuo atveju visur kur tik pati vykciau.Vaikui visur gerai, bet su mama geriausia :)

    Klajoklė

  5. 3
  6. 3

    Mieloji *zdraica*, tokie zodziai kaip "besirde" ir "egoiste" manes nei siek tiek neapibudina. Nemanyk kad mane pazysti ir kad viska zinai apie mane. As isvykstu tiems trims menesiams ne del saves, bet ir del savo sunaus, nors jis pirma karta ten kartu su manim nevyks. Bet, kaip jau rasiau po siuo klausimu anksciau - yra daugybe detaliu, apie kurias cia pasakoti nenoriu, ir neprivalau.
    Beje, tikiuos kad ta ligonine, kuroj buvai, nebuvo uz 30-ties valandu lektuvu (iskaiciuojant laukimus tarp skrydziu)!

    Yuki

  7. 3

    o kur deti tokio amziaus vaika, jei eisi ieskot darbo, imsies veiklos kazkokios svetimoj saly? ar ne geriau patykimiems seneliams, o ne nepazystamai auklei? aisku jei tik yra kam palikti, kas myli, priziures, juk su vaikais visur sunku, ne tik kelionese...

    Anonimas

  8. 3

    na jei vaziuoji kurti geresnes ateities sau ir vaikui, pirmyn, lietuvoje perspektyvu labai mazai, tik isrinktiesiems, aisku legviau pradziai vienai kol isitvirtinsi, sekmes kaip ten bebutu paklydus siela tu.

    Anonimas

  9. 3

    bet kokiu atveju su mama,nezinau tokios situacijos kad butu galima palikt leliu,aisku tam laikui kuriam reikia isvykt,jei ira kuo gali pasitiket simtu procentu kad priziures vaika,kodel gi ne.ira taip kad kruvinom asarom mamos isvaziuoja uzdirbt palieka mociutem situaciju ivairiu.Nematau kasko blogo viskas suderinama.

    rittta

  10. 3

    vaikui didesnis sokas butu, buti toki ilga laika be mamos. Nes vaikas jausis mamai nereikalingas.

    Anonimas