• 4ats.

    Labas vakaras mielosios. :) Norejau pasiteirauti... Siandien, mazdaug pries 3 val pirma karta pasimylejau... Ir tai dareme be sargio, nes su juo maniskis negalejo niekaip ieiti i mane. Bandeme net du kartus seniau, kurie tapo nevyke, nes iskart uzmovus sargi ant jo varpos, jam tuoj pat nusileisdavo... Todel ant greituko patenkinome vienas kita oraliniu budu ir nusprendeme jau "tai" padaryti. Trukom 5-10min.

    Beje, man 17 metu. Viskas vyko labai gerai, taciau mano vaikinui "akto metu" nusileido jo varpa, taciau jis orgazmo nepajaute ir manom kad nenuleido seklos i vidu... Todel labai kazkaip baisu, nezinau ka daryti. Labai prasau jusu pagalbos, nes jauciu vis lyg siol diegli, sioki toki nemalonuma, ties gimda. Ka tai galetu reiksti? Tikiuosi kad nepastojau... Nors labai noreciau vaikelio, taciau dar ne laikas. :( Lauksiu labai atsakymo!

    erika96Motinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    AR JUM DAR NEATCIBODO. JEI ZINOT KAIP PASIDULKINTI TURIT ZINOTI IR PASEKMES O PER VALANDA NESTUMAS NESIJAUCIA BET KOKIU ATVEJU!!!!!!!!!!!!

    Anonimas

  2. 1

    siulyciau isgert tablete del sventos ramybes

    villllija

  3. 1

    Visų pirmą reikėjo prieš skėstant kojas pagalvoti,o ne po laiko.Antra Tu dar pati esi vaikas,kad jų turėti turi būti pasiruošusi visapusiškai.Visada prieš ką nors darydama gerai apgalvok!

    Anonimas

  4. 1

    nu nafik, pamirsk seksa dar ilgam, gudus miskas pas tave galvoj. tai va toks ir patarimas. o vaikas, kad ir butum pastojus ne dieglys ir per kelias valandas tikrai nepasijausi nescia, sakes, tamsuma.

    Anonimas