• 9ats.

    Sveikos, mamos. :) klausimas maitinanciom MP: kaip su poza kai pati guliu ant nugaros, o vaikiukas ant krūtinės. Ar sudetinga? Ar reik kažkokio specialaus idavimo krūties ar tereikia tik padet jam "užlipti?" Labai noriu išmėginti ja, tik gaila kad ligonineje neparodė, o ir pilvą skaudėjo po cezario. Butų ir neiseje tada nieks, o dabar labai tikiuosi jūsų patarimo:))

    Justvaida1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Nu as tai pirma karta girdziu apie tokia poza, nors jau 2 vaikelius auginu, aisku jei as tave gerai supratau, kad tu snt nugaros o mazylis ant pilvo guli, ir lieciates pilvai. Logiskai mastant kaip jis pavalgytu? Pati isivaizduok ar tau butu patogu atsigulus ant pilvo valgyti... Truputi nelogiska...

    Jettee

  2. 2

    Ir as neesu nieko girdejus apie tokia poza.mus per nesciuju kursus moke pozu, bet tokios-ne.siaip atrodo, kad labai nepatogu turetu but.bet sekmes bandant

    busimamama2

  3. 2

    Nedarykit cirku.maitinimas kudikiui rimtas reikalas o ne zaidimai su pozom.vaikui turi but patogu

    Anonimas

  4. 2

    Gal ir yra as nieko nesakau, bet logiskai mastant vaikeliui nebutu patogu taip, zemyn galva valgyt

    Jettee

  5. 1

    kam daryti tai , kas nepatogu nei vaikui , nei mamai, nesuprantu kam to reikia

    vinipukas

  6. 1

    na mano manymu tai vaikui ir pacei butu nepatogu..as maitinu atsigulus ant sono arba atsisedus ir vaika pasidedu ant pagalveles.

    sandija1

  7. 1

    Jauciu,kad neisradinek tu nesamoniu, nes dar i galva saus dar kas nors...

    Pabuciuok

  8. 1
  9. 1

    yra yra tokia poza, pasidomėkit ir tada komentuokit. tik tarkim kai mano lb maža krūtinė buvo,tai aš tokios neišbandyčiau. pasigoooglinkit,klausimo autore, gal ką gero rasit.

    Anonimas