• 10ats.

    nuraminkite :(((

    Vakar isgeriau konttaceptine tablete postinor. Is vis dar nepasirode kraujavimas. Ar tai normalu??? Pas gydytoja eiti neturiu salygu. Prisizaideme. Ka daryti? Ar dar reikia laukti? Vaistus isgeriau praejus 9 valandoms. Kiek skaiciau kad jei nepasirodo kraujavimas (tik nezinau per kiek laiko turi pasirodyti) galima itarti jog pastojai... labai bijau. Ar kuriai yra buve kasnors panasaus?

    tigreMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Na, jei tau del to bus ramiau, tai zinoma gali, bet manau kad tik be reikalo nervus gadiiesi, nes juk isgerei tablete laiku, ir tikrai nebutinai kraujas turi pasirodyt ;)

    Yuki

  2. 3

    Manau, tai reiskia kad nepastojai ir jau gali nusiraminti ;)

    Yuki

  3. 3

    Po kitu tavo klausimu jau rasiau kad priklauso nuo organizmo. Kai kurios kraujuoja, kai kurios ne.
    Jei isgerei tablete laiku, tai tikimybe pastoti yra itin maza.

    Yuki

  4. 2

    "anonime", :))))

    Yuki

  5. 2

    As esu gerus po 26 h ir jokio kraujavimo nebuvo :)

    Anonimas

  6. 1
  7. 1

    Bet as taip bijau. Esu gerusi karta situ tableciu. Pries metus. Ir pasirode kraujavimas.. o dabar jo nera... ir nezinau ka galvoti :(( MM turi prasideti po keliu dienu ir laukiu ju kaip niekada.. kazi ar del visko reiktu pasitikrinti su NT kad ir atsiras MM..?

    tigre

  8. 1

    Slauga tai vadinasi sekmingai pastoti galejau ar kaip? Nelabai supratau gal galetumet paaiskinti aiskiau :(((

    tigre

  9. 1

    kraujavimas gali ir nebuti, nes butent postinor stabdo kiausinelio plysima t.y. ji sudziovina, bet nezaloja gimdos gleivines tad jeigu sueities metu ovuliacija jau buna ivykus ir apvasinimas ivyko tada vaisius sekmingai turi galimybe issitvirtini t.y nera aborto efekto tik kiausinelio naikinimas o apvaisintas embrijonas nenuzudomas.

    slauga

  10. 0

    Kiek kartu esu gerusi extra tableciu, niekada neturejau po to kraujavimo. Viena karta isgerus tai ilgai nebuvo menesiniu, nuejus pas ginekologe gavau atsakyma, kad del to galejo veluoti menesines. Tik pasidaryk nestumo testa del viso pikto po 2sav.

    tyveri