• 10ats.

    gedingas darbas

    dirbu kavinej indu ploveju,tokio darbo neieskojau pats,buvau i interneta idejes skelbima kad ieskau bet kokio darbo ir pirmas pasiulymas buvo indu plovejo,kazkaip geda kam nors sakyti kad dirbu moteriska darba,plaunu indus,dar man priklauso valyti kavines patalpas,tualetus,dirbu viska ka pasako virejos ir padavejos.

    AnonimasDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    geda vogti... o ne saziningai uzdirbti pinigus.

    Anonimas

  2. 2

    manau saipytis is dirbanciu toki darba butu gedinga, stai tie kurie saiposi ir yra apgailetini, o tu didziuokis ir kiti turetu tavimi didziuotis, kad dirbi sunku ir menkai apmokama darba

    vinipukas

  3. 2

    geda butu nedirbti o kad dirbi saziningai uzsidirbi sau pinigelius nematau jokios gedos uzsidirbti pinigelius kad ir koks darbas

    samanta12344

  4. 2

    Visu pirma, o kur klausimas?
    Visu antra, gedingo darbo nera.
    Ir visu trecia, indu plovimas tai tikrai nera tik moteru darbas :))) Del sito tai prajuokinai net.

    ***
    Lygiai kaip pat kaip prajuokino ir Skaistes komentaras. Atrodo lyg moterys turetu rasyt MOTERISKAI, o vyrai - VYRISKAI! Kas cia per mastymas :))) Turbut, jei butu pridares daug klaidu, dar parases pora keiksmazodziu - tai jau butu VYRISKAS rasymo stilius? :D :D :D

    Yuki

  5. 2

    Nepanasu,kad vyro rasytas,kazkoks rasymo braizais per moteriskas irgi.
    Vyrai ir sijonus siais laikais nesioja ir net su vyrais miega..
    Kas cia tokio kazkam nenormalaus.
    Realiai niekam neidomu,kaip tu gyveni,ar uzsidirbi duona.
    Sarbu turi ka padet ant stalo.
    Uz ta gabala ant stalo, ka turi siandien butent tu, visam pasaulyje turi numirti begales zmoniu ir gyvena nezmoniskom salygom.
    Viskas tarpusavyje surista.

    Anonimas

  6. 1

    niekas nedraudzia dirbant si darba tuo pat metu dairytis kito. aisku vyrui tai nera malonus darbas bet pagalvok kiek tautieciu uzsienyje dirba tokius darbus, tikriausiai ir jie jauciasi panasiai.

    arcita

  7. 1

    Jeigu šis dabar gėdingas ieškokites kito kuris atitiktų jūsų reikalavimus,tada nereikės taip atėjus verkšlenti...

    Anonimas

  8. 1

    evaldai, moterys siais laikais turi teise siekti daugiau, kodel manai, kad turi uzimti geresnes pareigas ir uzdirbti daugiau tik todel, kad esi vyras? man pvz visiskai nemaisytu vyras kuris uzdirba uz mane maziau, tai jo vyriskumo niekaip nesumenkintu, svarbu isvis stengiasi dirba, buity padeda, kaip kiti vyrai nori turet tarnaiciu uz dyka.keistas tavo mastymas, nesiuolaikiskas kaip sakant, uzsidirbi savo pinigeliu, tad buk ramus, niekas nedraudzia eit tobuelt, mokytis, ieskot geresnio darbo, ieskok galimybiu.

    Anonimas

  9. 1

    ir dziaugiuosi,tik geda kad uz moteris maziau gaunu,o kruvis man didziausias,visos ten dirbancios man virsininkes ir turiu ju reikalavimams paklusti,buna kai padavejos nenunesa indu ir man liepia tai daryti.

    Anonimas

  10. 1

    O kodel sakai, kad gedingas darbas? Vietoj taves kiti zmones tik dziaugtusi, kad gavo toki darba. Kitas dalykas Anglijoje pavyzdziui beveik tik vyrai dirba indu plivejeis. Manyciau maziau stesuok ir dirbt, iki tol kol susirasi geresni darba, o dabar teks pasitenkinti ir tokiu. Dziaukis, kad pinigeliai i kisene ieina :)

    Jettee