• 16ats.

    Ar menesio laiko leliukas jau normaliai mato?

    Klausiu todel kad jis labai nori bendrauti ir labai ziuri i akis,lupas,jeigu pamato kad sypsausi pradeda sypsotis ir jis,idomu ar jaucia tai kad sypsosi ar tai tik jo susipazinimas su aplinka ir savo judesiukais,refleksais?:)

    DoviliukeLavinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    1menesio kudikis mato 1.5m atstumu,mato ryskius daigtus ypac raudona ir melyna spalva

    sheelsi

  2. 5

    Tarp pirmo ir antro menesio kudikis pradeda ziureti i viena taska abiem akytem ir gali iziureti judancius daiktus, jeigu jus priartinsite veida prie kudikio veido ir tolsite nuo jo, tai vaikutis kuri laika jau sugebes fiksuoti zvilgsni i jusu veida. Tokio amziaus vaikai mato tik pagrindines spalvas, bet manoma kad jie gali jau isskirti 2 atspalviu pilka sviesesne ir tamsesne spalva. Veido konturus vaikas pradeda issikirti tik nuo 3 mensiu, tad ketvirta menesi jis zino mama ir teti ne tik pagal kvapa, bet ir pagal ju veidus.

    gertruda

  3. 3

    nezinau tikslei bet kiek girdejau tai vaikuciai mato labai netoli kai gimsta,bet su kiekviena diena ju regejimo atstumas atitinkamai ilgeja,o kiek -deja nezinau

    ervijota

  4. 3

    tokio laiko kudikis tikrai dar ne tiek mato kaip mes.

    ermin

  5. 3

    jis manto tavi seseli taip kaip per ruka todel ir nori su tavimi bendrauti.

    mamyciuke

  6. 3

    Manau,kad ne. Nes maniškėi 2jų mėn.kažkur dar pradėjo laikinai akytės žvairoti, pora savaičių,veliau praėjo.

    Deimax

  7. 3

    bet ar gali buti kad jis sypsosi del to kad mato jog as sypsausi?:)atrodo lyg kazka noretu pasakyti ir karts nuo karto isleidzia koki garsa,mekenima,o kai dar labiau pakalbinmu pradeda sypsotis:)

    Doviliuke

  8. 2

    Toks mazas lialiukas dar prastokai mato, o del sypsojimosi tai manau, kad cia atsakomasis refleksas, taip pat kaip jeigu idesi pirsta jam i delniuka, tai jis autommatiskai ji suspaus. Tai ir sypsena atsako i sypsena. O ar jis supranta pats, kad sypsosi, tai nemanau, kazka teko apie tai skaityti.

    Agne

  9. 2

    Menesio budamas mato tik neryskiai ir ne smulkias detales. Kudikis sypsos taip kaip ir mes kai kas nors patinka. Pakalbinus ar nusisypsojus kudikiui jam patinka ir jis tuo met taip pat nusisypso :)

    Erika_P

  10. 2

    Visiskai gerai vaikutis pradeda matyt tik sulaukes 3 metu.

    rimrem