Atsakymai

  1. 1

    Suseskit su dukra ir pasisnekekit ko ji nori.

    grirute

  2. 1

    dukrai jau 13 metu, tai gal ji pati jau savo koki zodeli turi ko ir kaip noretu. manau klauskite tik jos.

    tikmama

  3. 1

    Žinau keletą tokių neblogų žaidimų,jį gali žaisti įvairaus amžiaus.Ant lapelių surašykite svečių vardus ir juos sulankstykit,po to išmaišykite.Daugiau lai kiekvienas ištraukia niekam nesakęs ką ir pamegžioja,o kiti tegul pabando atspėti.Antras būtų toks ant lapelių surašyti užduotis,pvz.šokti,dainuoti ir t.t ir sudėti į pripūstus balionus.Svečiai galės susprogdinti mėgstamiausia spalva ir atlikti užduotis.Paskutinis su saldainiais,užrišti ant virvutės su siūlais.Reikalinga bus,kad iš abiejų pusių stovėtų žmogeliukai,daugiau užrišus akis liepti nukirpti saldainius.

    Anonimas

  4. 1

    namuose tiktu stalo zaidimai, galima dar surengti karaoke konkursa, pasokti visiems, loterija, prizus sugalvoti

    vinipukas

  5. 1

    Manau,kad butinai su linksmais zaidimais

    Pabuciuok

  6. 1

    Manau tokio amziaus mergina nores labiau pabuti su savo bendraamzem ir ne viska nores kalbeti girdint vyresnio amziaus zmonems.Tai,kad butu saugiau ir smagiau Jus galit virtuvei surengti sau mini puota,nes jums vistiek bus savo kalba...

    Anonimas

  7. 0

    Žinoma, žinoma. Mes taip visad darom tik kai valgom , dovanas teikiame ir laukiame svečių mes suaugusieji būnam kartu. Bet kokios veiklos rekomenduotumėt? Gal kokį vakarėlį? Kokia tada tema rinktis?

    Anonimas