• 7ats.

    Reikia patarimo.4,5men.kudikelis negeria jokio papildomo skyscio.

    Sveikos,reikia patarimo. Matinau dukryte iki4men.MP,poto pradejau damaitinti misinuku is pradziu buvo viskas gerai,taciau db pradejo tustintis kas antra diena. Isbandziau gryna vandenuka,kmynus,pankolius,ramuneles,nieko negeria,viskas eina atgal is burnytes,bandziau saldint irgi - nieko. Baiminuosi,kad viduriukai nesustotu,gal kam yra nutike taip. kaip kudikeliui ysiulyt gerti papildomo skycio? ACIU.

    sandricccaMaitinimas mišinukais, mišinukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    musu irgi negere tokio amziaus, bet jei duosite vandenuka, tai nesaldinkit, duokite gryna

    vinipukas

  2. 1

    Jeigu maitinat MP+misinukas,manau skyscio pakanka,manoji mazoji pirma karta vandenuko,arbatos,sulciu atsigere metu laiko,iki to gere vien piena.

    Jolka123

  3. 1

    Visai normalus jusu vaiko tustinimasisper prievarta vaikui skysciu neikisit.beja iki metuku laiko negalima nei sudit nei saldint nieko vaikui.jei sauskelnes buna pilnos-reiskias jusu gaikui netruksta skysciu

    busimamama2

  4. 1

    Bandyt duot gert sauksteliu,ar svirkstu(aisku be adatos)

    grirute

  5. 1

    Jei geria mamos pieną,ir jei jo užtenka,tai ir nereikia. Mamos pienas ir maistas,ir atsigėrimas

    Anonimas

  6. 0

    Mano sunus irgi labai problematiskas buvo su gerimu. Vienintelis issigelbejimas buvo, kad gere miegodamas. Misinuka taip gerdavo. O pabudes arba budrus budamas net misinuko neimdavo, nekalbant apie arbatas ar vandeni. Is svirkstuko girdziau pora dienu, kol neismoko isspjauti.

    liutukas

  7. 0