Atsakymai

  1. 4

    Nenesu ir nepernesu tuos,kurie nesa,visi vaikai turi buti lygus,vienodai priziurimi,vienodai lavinami ir uzimami,neturi buti isskirtiniu.

    Jolka123

  2. 3

    Nesu davusi. O džiaugiausi jomis ir be pakišų

    Anonimas

  3. 3

    nemanau, kad kyšyje yra esmė. Svarbiausia, kad tėvai aktyviai domėtųsi vaiko veikla darželyje, nuolat bendrautų su auklėtojom, klaustų, pastebėtų, kad vaikas sušilęs ir auklėtoja jo neperrengė ir pan,

    labirinta

  4. 2

    Mano sunus i darzeli neina bet jei eitu ar eis, tai niekada sitaip nesielgciau. Manau tai kvaila. Darzelio aukletojai uz savo darba gauna atlyginima.

    Yuki

  5. 2

    Nesiau audiniu atraizus nereikalingus, bendram naudojimui , lelems sukneles siuti, vaikams karpyti,kazka gal ir sau pasiliko aukletojos.Cia ne kysis. O tokio konkretaus kysio neesu nesusi.

    liutukas

  6. 1

    Kyšių jokių neduodam, nors apie tai esu galvojusi: porąkart per susirinkimus gerokai (bet, pasak patylėjusių tėvų, pelnytai) sutrikdžiau auklėtojas ir direktorę, ir pamačiau jų požiūrio į mano sūnų pokyčius. Pasidarė gaila, kad elementari diskusija, iškėlusi akivaizdų argumentų trūkumą taip paveikė bendravimą su niekuo nenusikaltusiu lopšelinuku.. Bet vistiek nešti kyšį neleido įsitikinimai...

    Anonimas

  7. 1

    aš esu pirkusi saldainių bei kavos auklėtojoms, bet kaip padėką, o ne kyšį - nes ir taip labai džiaugiuosi tuo personalu.

    Lulu

  8. 1

    nevertinciau tokios aukletojos, kuri skirsto vaikus pagal nauda, tokias reiktu atleisti is darbo

    vinipukas

  9. 1

    nešam balto popieriaus, nes dykai gaunam ir išeidami vasaros atostogų vietoj gėlių kokių saldainių ar kavos nunešam.

    Anonimas

  10. 1

    tokiu bajeriu dar neteko girdeti.kysis darzelio aukletojai...:DDDDDD

    skruzdux