• 17ats.

    Ar jusu kudikeliai turi valgymo rezima? Nuo keliu menesiu galima pradeti ji?

    As manau daryti savo mazytei rezima tik nezinau nuo keliu mensiu patartina ji daryti ir nuo ko pradeti :))) gal galite mamytes patarti, kaip pradeti daryti ji?

    DaivinaMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Manau,kad nuo pirmu dienu jau galima toki rezima nusistatyti,tik nezinia ,ar pavyks.Mes visada stengdavomes daugmaz tuo paciu metu valgyti. Augant kudikiui ir rezimas keiciasi,tai vis pagal amziu pasikoreguojam ir stengiames islaikyti ritma :)

    almyte7

  2. 5

    valgymo rezimas yra gerai, nes artejant valgymo valandai skrandzio sultys aktyviua isskiriamos, tad virskinimas geresnis, tik ne visi kudikiai paklusta tam rezimui tad kankinti nereikia, siaip pats kudikis parastai jau antra menesi pradeda prasyt valgyt tam tikromis valandomis

    gertruda

  3. 3

    mes nuo 5men valgome pagal rezima 8-9val pusricai 14 15pietus ir 18 val, vakariene tarp valgimu ir dar valgome visko tai varske tai vaisiu, sausainiu.

    mamyciuke

  4. 3

    pas mus jokio rezimo nebuvo, valge kada norejo.. kai pradedavo zyst tada ir gaudavo, mazdaug kad 3val..

    kristale

  5. 3

    mano kudikis valgo reguliariai kas 5val kartais plius minus pusvalandis tad manau jau turim rezima,o nakti daznai pramiega valgymas ir ismiega iki9val kudikeliui 2menesiai

    sheelsi

  6. 2

    nuo pat gimimo mano mergyte valgo kas 3 valandas,nakti reciau kas 4ar netgi kas 5 valandas,taigi manau kad cia sioks toks jau ir rezimas,nors pati nieko nedariau,mano mazyle pati taip iprato

    ervijota

  7. 2

    kiekvienas vaikas sako kas savo rezima turi, pavydziui pas mus tik va neseniai lyg sioks toks rezimas pradejo darytis, o jau mazulei beveik penki menesiai. Maitinu pati.

    ermin

  8. 2

    Mes mazdaug nuo trecio menesiuko jau turejom valgymo ir miegojimo rezima, aisku, kas menesi jis siek tiek keitesi, nes vaikas auga, keiciasi jo poreikiai. Bet manau, kad rezimas yra gerai tuo, kad vaikutis jauciasi saugus, nes zino, kas po ko bus, kad kai padarys ta, tada lauks maistas, po maisto eis dar kazkas ir t.t. Vaikuciams patinka pastovumas ir jie patys ramesni auga.

    Agne

  9. 2

    Mes nuo pat gimimo pradejome laikytis valgymo rezimo ir pavyko sekmingai , taip lengviau suprasti del ko vaikutis nerimauja , aisku su kiekvienu menesiuku maitinimu skaicius mazeja :)

    Idora

  10. 2

    Kadagi maitinu pati,tai ir duodu savo leliui valgyt kiek jis nori ir prasosi.Mes iki siol rezimo neturim.Mano suneliui 9 men.
    O vat mano giminaite,jau nuo pirmu dienu tiksliai pagal laikrodi,minuciu tikslumu maitindavo savo vaikuti.
    Tai va...

    rimrem