• 12ats.

    Dantukai auga keista tvarka, ar jums taip buvo?

    Mano dukrytei dantukai keistai auga virsuje turime 5 dantukus (1 dantukas gale, o kiti priekyte), o apacioje 2 dantukai. Ar jums taip yra buve? Niekaip nesulaukiam kitu dantuku.

    xeditukasx1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    na mums virsuje pirmiau isaugo 4priekyje,apacioje-du,10.5men kruminiai-virsuje,o tik paskui apacioje jau beveik metu kalasi paskutinis ketvirtasis dantukas.Pagal gydytoju rekomenduojamas lenteles tai man irgi pasirode kad keistai mums dygsta,bet ya taip kaip yra :))) dar laiko yra pakankamai....

    Anonimas

  2. 3

    mus daktaras sake kiekvienas vaikas yra individualus ir jam dantukai skirtinagai auga.

    mamyciuke

  3. 2

    pas mano vaiką yra 4 priekiniai ir 4 apatiniai,po vieną krūminį ir viršuje ir apačioje,iltinukų neturi.Jie gal vėliau dygsta?

    emiliukas

  4. 2

    Mane taip pat gydytoja ramino,kad būna visokių vaikų,visaip jiems tie dantukai dygsta.Na mums pasirodė du viršuje priekiniai,paskui du apačioje priekiniai,o dabar kiek suprantu apačioj vienoj ousėj bent trys iš kart lenda.O mums jau metai ir mėnuo.Pirmo dantuko sulaukėm tik prieš pat pirmą gimtadienį.Ir labai jau sunkiai dygsta jie jai-kankinamės visi.Bet ką padarysi.Taip kad nepergyvenk-visokia tvarka jie dygsta,tie dantukai ir visaip.Svarbu išdygusius prižiūrėti,kad sveiki būtų.:)Sėkmės:)

    Vilmiene

  5. 2

    Maniskiui dantukai auga taip tiksliai ir tose vietose kaip pagal grafika, tik dabar biskiuka sustojom ties galiniais kruminiais ( protiniais), vis nesulaukiam. O manes nestebina, jeigu jusu lialiaus dantukai ne pagal tvarka auga, juk tos lenteles sudarytos atsizvelgiant i dauguma. Nieko cia baisaus, vistiek su laiku visi uzaugs. :)))

    Agne

  6. 2

    pas mus lyg auga ir palaipsniui bet labai skirtingu metu...manau kiekvienam vaikiukui tai individualu:)

    Pearl

  7. 1

    taip buvo ir visiems daznai buna,kad dygsta ne pagal eile,nieko blogo

    ruta26

  8. 1

    na mum 6men bet dantuku dar neturim...

    daina

  9. 1

    taip mano mergytei metukai ir du menesiai , it turim 7 dantukus, ( du virsuj ir keturi apacioj) ir vienas kruminis, ir dar kalasi su virsuj, ir apacioj..ar taip normalu issigandau...?

    Anonimas

  10. 1

    kiek girdėjau daug pas ką dantukai dygsta ne eilės tvarka kaip knygose rašo, bet manau ne tai svarbiausia kokia tvarka jie išlys, svarbu kad dantukai gražūs ir sveiki būtų :)

    auvilė