• 8ats.

    Labas, ar yra tokiu mamyciu, kurios buvo netekejusios, turi vaika, ir yra su vaiko tevu issiskyre, sakykit kaip tevas lanko vaika? kas kiek laiko? ar leidziate kazkur issivesti ? galbut buvo teismas? kokie dazniausiai teismo sprendimai buna? koks vaiko amzius? mums dar nei metu nera, labai bijau jei ivyktu koks teismo procesas jog leistu puse ant puses, jog per nakti vaika pasiimtu ar taip dienai.

    Situacija manau dauguma zino. Vaikas tevo nepazysta, o tevas nei nemate kaip jis uzaugo iki tu musu 8 menesiuku.. Tevui vaikas nebuvo reikalingas, dabar kazkaip keistai pradejo reikst nora. O man norisi jog atsotu o ne kaip vaiduoklis landziotu..ir nereikia cia tu veju jog vaikui reikia tevo ir visa kita.. lengva kalbet kai situacija tik minimaliai galiu nupasakot. :/ aciu uz pasidalinimus savos patirties.

    SantaSantuteTeisiniai klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Na, as turiu vaika, su tevo vaiku esu issiskyrusi, tai logiska kad anksciau buvau su juo susituokusi :)
    Vaiko biologinis tevas VISISKAI savo vaiku nesidomi, isvis nebendrauja. Sunui 2.5m.

    Yuki

  2. 2

    pas mus tik alimentai priteisti, deja vaiko nuo pat mazumes matyti nenorejo. ir dabar jokiu ziniu, na kaip sakant nenori ir nereikia. man dar ramiau kiekvienas savo gyvenima turi, tas vyras beje jau kita seima, turi. man sirdies neskauda pats pasirinko vaiko nematyti ir nereikia.

    tikmama

  3. 2

    viltis kvailiu motina. jei atstos dabar, vel pristos po kiek laiko..menesiu...ar metu... kreipkites i teisma pati, ir tvarkykit viska pati. siuo atveju daugiau laimesit, issiaiskinsit iki galo.
    ar kada nors smurtavo? jei smurtavo kada, teismas neturetu lankymus priteisti, tada tik alimentus. o su alimentais jo noras lankyti vaika automatiskai praeis man atrodo.

    Sausainiuke

  4. 2
  5. 2

    Jus pati sau pridarot problemu,ar negeriau pirmai kreiptis i teisma ir ten nustatyti lankymo dienas ir valandas!? Kam laukti kol jis tai padarys.

    Jolka123

  6. 1

    as apskritai jo kaip tevu nelaikyciau,tiktai kad jis ira,bet jis net neatitinka tevystes kriteriju,jei taip galiu pavadinti,ira savotiskas pavaidinimas pries kaska gabut ale tipo bandau dometis vaiku,jo zodziai veiksmai tiesiog su juo paciu nesutampa..

    rittta

  7. 1

    Yra buve , girtas gryzo ir koliojios, ciupo man uz gerkles, yra gaves ispejima. Tam pareiskime nerasiau jog puole uz gerkles, nes butu buvus jam baudziama byla, tuo metu nenorejau, o dabar artodo klaida padariau jo g tylejau. Ana diena atejes vaiko aplankyt mane stumde, buvo baba mate. Tai va yra buve tu nesklandumu, bet musu istatymai tokie tupi, kad baisu. Advokatas pareiske, jog teismas zes i tai kas yra dabar o ne kas buvo. Tai taip iseina jis gali trankytis, rekaut, ir jei pareiks po savaites va as noriu vaika matyt tai jam ir priteis ta laika, o man atrodo cia visiskas apsurdas. Uzsienyje tokiam idiotui jau senai uzdraude butu lankytis, nes gresyvus yra. Dabar jis zinoma vaizduoja nekalta avi, ir slepia vos neneigia viska kas yra buve, o man sunku irodyt bus, nes nemaniau jog iki tiek daeisim, as sakysiu kaip buvo o jis neigs.. Mat tevu teises lygios, o mano manymu toks kaip jis ir tos teises negali turet ...Nesikreipiu vien del to, kad leis sakykim jam cia eit pas, o jis gal ir bijos pats kreiptis ( nors kas cia zino ) nes vagis yra, zino kad viska pasakyciau ir ji sekti pradetu , dar ta ispejima gaves.. Manau kol vaikas mazas tegul atstoja, nei kaip vaiduoklis atejes draskosi.. Kitas dalykas visad sakydavo kaip mes jam nereikalingi ir skirybu atveju paliktu mus ramybej ,bet va kazkaip viskas kkitaip, gal jis tikejos, kad atelisiu jam..

    SantaSantute

  8. 0

    kaip galima buti netekejus ir issiskirt? tiesiog vienisa mama ir tiek..

    vejune