• 3ats.

    Pazyma del ligos i darzeli vasaros metu?

    Sveikos.

    Vaikas kelias dienas kosejo po miego (ryte ir po pietu), tad treciadieni aukletoja pasake, kad i darzeli priimti negali, tad ketvirtadieni jau nebejome. I poliklinika pavyko uzsiregistruoti tik siandien, tad nuejom ir mums paprasius pazymos nuo ketvirtadienio iki siandien atsake, akd atbuline data nerasys ir apskritai pazymos neisduodamos vasaros metu. Na, del atbulines datos suprantu, nors visad parasydavo be jokiu kalbu, bet kai paklausiau kodel neisduoda vasaros metu tik "pamyke" ir nieko nesugebejo paaiskinti. Taip ir grysau namo pralaukusi pusantros valandos pas daktare nieko nepesusi.
    Jau senai planavom persirasyti i kita gydimo istaiga, manau dabar taip ir padarysiu.

    Tad klausimas, ar ir jusu daktares vasaros metu, jei vaikas lanko darzeli ir suserga neduoda pazymos?

    AdriSveikatos priežiūros specialistai, gydytojaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    neziniuke, pas sia daktare lankosi vyras jau daug metu, taip pat ir sunus, tad daktare pazystama, visad pazymas nepasakius ne zodzio duodavo. O dabar iskilo kazkokios problemos.
    Tad jau persirasem i kita gydimo istaiga :)
    Bet vis tiek ydomu, kas cia per nesamone...

    Adri

  2. 1

    įdomus pasakymas : vasara neišduodamos pažymos ,dėl ligos ,pirma kart girdžiu tokia nesamone . manau nemokėjot prašyti , o gal ten pas Jumis daktarė '''' priplaukus ''' jei ji taip pasako .dėl ligos pažymos visada išduodamos nesvarbu ar pavasarį ,rudenį ar vasara vaikas serga :) manau pats laikas pagalvoti apie kitą gydymo įstaiga ir kitą gydytoja .sėkmės :)

    nežiniukė

  3. 1

    Mums visai i darzeli pazymu nereikia nuo birzelio iki rugsejo,nes tai vasaros metas ir vaikas gali eiti i darzeli,gali neeiti,mokam tik uz lankytas dienas.

    Jolka123