• 15ats.

    nebezinau ka daryti;(esu isikyrusi,turiu vaika,draugavau su kitu vaikinu,bet isiskyrem,o veliau suzinojau,kad laukiuos.dabar zinau,kad visokios anonimes prades cia smerk,bet man vienodai!!!usirasiau sestadieni valymui,bet pati sio kudykiu labai noriu,bet kaip pagalvoju,kad mazoji bus buvusio vyro pavarde,kaipmir as,o leliukas mano mergautine pavarde,tai truputi nejauku.kad abu vaikus islaikyciau tai tikrai,nes ir tevai sake pades.bet pati nezinau ka daryti,kaip apsisresti del maziuko,kad zmones prades apkalbynet,jog vaikas tipo be tevo ir tt.mamos patarkit ka daryti?

    Laura27VaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as uz gimdyma, bet kokiu atveju :) ir tik neklausykite kakiti sakys. kiti gali sakyti, kad gal nebevalgyk, nes per stora tai ka ir nevalgysi? linkiu apsispresti teigiamai :)

    tikmama

  2. 2

    Mažiau klausyt kalbų ne jūs viena tokia,ir nepaskutinė. Mamos turi kelis vaikus nuo skirtingų tėvų su skiryingom pavardėm ir nieko,gyvena

    Anonimas

  3. 2

    Jus net neisivaizduojate kaip gera sulaukti tokio jusu palaikymo,didelis jum aciu.norasvtai tikrai yra,as negaliu ramiai ne galvoti,rasiausi vizitui pas gine valymui ir su didziausiom asarom,net ji suprato,kad as to nenoriu daryti ir pati suprantu,kad nebeizdrysiu savo turtui kazka padaryti,o ypac kaip paziuriu i savo vaika,asaros rieda pagalvojus,kad galiu dar toki viena turta prarasti.nieko isauginsiu as savo maziukus,aciu jum mamytes-moterys;)

    Laura27

  4. 2

    Manau jei nori sio vaikelio ir galesi islaikyti, tai net minties nekiltu apie isvalyma o maziausiai rupetu kitu nuomone.

    aurikii

  5. 2

    beabejo, kad gimdyk, ypac, kad nori vaiko! Kiti pakalbes, paliezuvaus ir nustos.
    O ka sako kudikio tevas? Ar zino? Manau jei rimtas vaikinas, tai pades islaikyti vaika,o gal net susitaikysit? Bet kokiu atveju, jei tevas vaiko nezino, jam pranest vistiek turi.

    O seip linkiu sekmes, augini viena vaika, uzauginsi ir kita. Sekmes ir lengvo nestumo :)

    Adri

  6. 2

    maziau ziurekite kas ka sakys ar nesakys. cia jusu gyvenimas, taip, kad auksciau nosi ir auginkite pirmagimiui broliuka/ ar sesute.

    Pearl

  7. 1

    kiek vaiku broliu-seseru skirtingomi ir nieko.Siulau tikri dziaugtis antruoju vaikiuku. Sekmytes!!!!!

    juratele

  8. 1

    Atsiras visada visokiu..tik nuo taves priklauso kaip priimsi visus pletkus, jei nuspresi nezudyti vaiko, eik iskelta galva- tai bus geriausias sprendimas tavo gyvenime, tave palaiko tevai, o tai vertink ir brangink, o ka jie sako, kad nori pasidaryti aborta? nesuk galvos del vyru, del to kas ka sneka, del tokiu juokingu dalyku kaip pavardes, ar tu ja vaika sauksi...zodziu jokia cia geda, tai gamta, naturalu, juk pati nori to vaikucio, kai pagimdysi, negalesi patiketi, kad norejai jo atsikratyt....nedaryk klaidos, aukstai iskelk galva, gali tik nusijuokti i akis tiems, kas bandys smerkti, paskui dar atsiras tokiu kurie smerks, jei pasidarysi aborta, niekada neitiksi visiems, galvok tik apie save ir savo vaikus ir viskas bus ok.

    Anonimas

  9. 1

    mano vaikai turi skirtingas pavardes,vienas mano,kitas tevo.na ir ka?kam tai rupi?man?ne man tai nerupi,o kam rupi tegu sneka ka nori as zinau tikrasias priezastis kodel taip yra.vaikas uzauges padekos,kad nusprendei viena auginti,o nepasidarei aborto:)sekmes tau xx

    Anonimas

  10. 1

    Dėl pavardės.O kodėl tavo mergautinė?Tu gali duoti savo dabartinę ir nesiskirs.

    Anonimas