• 7ats.

    svoris po gimdymo ar susitvarke viskas savaime? ar teko sportuoti?

    Labas vakaras. Kaip jusu pilvukas, svoris po gimdymo ar susitvarke viskas savaime? ar teko sportuoti, menkstintis kad viskas butu kaip buve?

    nokiac3Grožis ir stiliusĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    *Sausainiuke*, tik nemesk svorio, kol laukiesi! Geriau stenkis maziau valgyti, sveikesni maista.. Tik nesiimk drastiskesniu priemoniu, kol dar laukiesi, nes tikrai gali pakenkti vaikuciui...

    Yuki

  2. 4

    Savaite po gimdymo mano pilvas atrode daug kartu graziau nei dabar, dveji su puse metu po gimdymo... Pries pastojant buvau labai liekna, bet, budama nescia, valgiau viska is eiles, apsileidau, ir dar iki dabar labai sunku tuos iprocius pakeisti, t.y. sveikiau bei maziau valgyt, sportuot ir pan... Stengiuosi, bet pokyciu kol kas nelabai matosi. Striju po gimdymo neatsirado, bet riebaliuku tikrai nemazai ant pilvo ir ant sonu... :/

    Yuki

  3. 2

    praejo beveik metai po gimdymo ir svoris tikrai visas nukrito, gal net ir kokie 5kg papildomi. per visa nestuma turbut busiu priaugus apie 20kg.

    Anonimas

  4. 2

    as pati jau priaugus beveik 20kg. labai ir man aktualus sis klausimas, nes vis galvoju kaip ju reiks atsikratyt!!!!

    Sausainiuke

  5. 2

    Teko sportuoti,bet kazkaip viskas taip ir negrizo kaip buve. Labai sunkiai svoris krito.

    Panther

  6. 1

    Taip,teko ir sportuoti ir ziureti ka valgau.Bet nestumo metu buvo svarbiausi ne figuros pokyciai,bet mazylio vystymasis...Labai pergyvenau,kad tik vaikuciui netruktu jokiu nestumo metu reikalingu medziagu.Priaugau be galo daug,bet valios deka,juos numeciau.Sportas,sportas...Svarbiausia megti fizini aktyvuma.

    geguziukas

  7. 0

    Pats svoris atsistatė greitai ir be jokių pastangų, bet norėdama stangresnio kūno rytais mankštinuosi

    Mistikute