• 5ats.

    ar visoms taip nestukems, dienomis laaabai noriu miegot, užeina kiekviena diena pilvo skausmai, rytais labai -diena biski pykina, valgau valgau -ir jauciuosi alkana?

    pastarosiomis dienomis laaabai noriu miegot, užeina kiekviena diena pilvo skausmai, rytais labai -diena biski pykina, valgau valgau -ir jauciuosi alkana, paskausta kirkšnies skausmai, bei šonu skausmai. Siomis paskutinemis dienomis tai vyksta, liepos 2 d. sueina 8 men:)

    DainoryteKiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    As miego labai norejau jau nuo pat nestumo pradzios. Net jei nakti ismiegodavau kad tik 10val., vistiek ir diena bent kelias val. miegodavau...
    Nedidelius pilvo skausmus (panasius kaip pries menesines) jauciau tik keleta dienu pacioje nestumo pradzioje.
    Visa nestuma nei karton nepykino.
    Apetitas buvo padidejes. Bet, manau, daugiau valgiau tiesiog is neturejimo ka veikti, ir isivaizdavimo, kad jei jau nescia, tai norisi daug valgyti :)) Del ko tikrai gailiuos, nes dar dabar stengiuosi numesti per nestuma priaugtus kg.
    8-ta men. jau ne tik sonus, bet ir siaip beveik viska skaudejo, net pajudeti buvo sunku ;))

    Yuki

  2. 3

    nestumo pradzioje ir pabaigoje nuolat pykindavo, o kirksnies skausmas vargino daugiau pabaigoje. Na o noro valgyti kaip ir nebuvo

    ginnta

  3. 1

    as irgi nerealiai miegoti norejau

    juratele

  4. 1

    Miego tai tikrai labai noredavau pradzioj nestumo,i pabaiga tai vis budavo noras kazkur eit,kazka veikt,pykint niekada nepykino,apetito ispudingo neturejau,per pirmus 2 men numeciau 8kg,o per nestuma priaugau apie 12 viso,tai nebuvo sunku labai vaiksciot,o sonus,pilvo apacia paskaudendavo kartais:)

    zdraica

  5. 0

    Pirmus menesius is lovos sunku budavo islipti:) ir nezmoniskai pykino siandien suejo 18 savaiciu. ir jauciu kad visa tai praeidineja :)

    Justeee