• 5ats.

    abejojimai del isdavystes..

    paskaiciau jolitaaa berots parasius teksta apie tai.As noreciau panasia tema parasyti,tai atsitiko mano gerai draugei.Ji guleno ligoninej su leliuku,grizus namo po keliu dienu pastebejo kad jos vyras labai telefono nepaleido is ranku ir ka nutaike momenta ilindo paziureti,rado uzvardinta ale draugo numeris,deja atsiliepe kas kitka,smulkmenu nedestau isiaiskinta tiek tiesiogiai pagautas kol ji su vaiku ligoninej jis leido kaskur savaitgali kur pernakvojo su pana,nors jis teigia kategoriskai tik megojo nieko daugiau,aisku visi pasiteisinimai,gink dieve taip nebuvo ir t.t.na as ja pakalbinau ka jus toliau?o ji sako susitaikem kaipir,deja taip ira kai ira lelius iseit skirtis metytis beprasmiska kad ir vadovaukimes aplinkybemis,nes trauka ta deja buna didesne kad ir uz tokia nuoskauda,tiesiog buvo vienas bus ir daugiau.Gaila sakai zodi myli bet neatitinka tavo elgesio.Pagal statistika kas trecias vyras,ar net moteris iseina i sonus,o deja ta tiesa suzinai ir po daug metu..ir niekas negali atsakyt kodel taip atsitiko deja silpnumo akimirka as taip manau..

    ritttaSantykiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    O as tokios nuomones kad jei nuejo "i kaire" viena karta, nueis ir antra, ir trecia ir t.t.. Tik laiko klausimas. Ir moteris apie tai gali taip ir nesuzinoti. Gal pirma karta nelabai mokes nuslepti, bet po to bijos, kad po sekancio karto ji jau tikrai paliks, tai, patikekit, sleps, kaip tik ismanys... Jei tikrai myletu ir gerbtu, neitu nei i kaire nei i desine. Ir man labai kvaili atrodo "pasiaiskinimai", kad "geriau" susitaikyti, nes yra vaikas, seima, daug metu kartu nugyventa... Na, jei moteris megsta kankintis, gyventi nezinomybeje, slogiuose prisiminimuose (keista, bet yra ir tokiu), tai tegul... Bet as asmeniskai uz tai kad tik suzinojus apie neistikimybe nebutu jokiu svarstymu, atleisti ar ne. Paciai teko tai patirti, ir labai dziaugiuos kad issiskyriau su buvusiu vyru, nes nebereikia kasdien prisiminti tu slykstyniu ir sirdies nebeskauda...

    Yuki

  2. 2

    Žiaurus toks vyras,kad būnant su žmona jis negali negalvoti apie kitą. Nieko gero nebus,nebent sąžinė užgrauš jį. Arba reikia pajusti to ko netenki,ar tai tampa dar svarbesniu netekus.

    Anonimas

  3. 2

    As tos nuomones, kad jei nemoki eiti i kaire tai ir neik.Juk kai nezinai - sirdies neskauda, bet kai suzinai, buna blogai, ypac jei pavyko nuslepti kuri laika.
    Visi esam zmones, nei viena negali garantuoti nei uz save, nei uz savo antra puse, o jei gali, matyt per rozinius akinius i gyvenima ziuri:)

    Adri

  4. 1

    atleisciau, bet tai nera geras dalykas.

    juratele

  5. 1

    tikriausiai atleisciau, bet pasitikejimo nebutu jokio, gautusi kaip persekiojimas jau vyro, nes kiekvienam zingsni galvociau kad jau isdave ir pan. tada suprasciau kad as jam nieko neatleidau ir greiciausiai abu nusprestumem skirtis.

    Anonimas