Atsakymai

  1. 4

    Sunu pavadinau Michael Jackson 'garbei', ar kaip pasakyti. Dar pries pastojant zinojau, kad, jei turesiu berniuka, pavadinsiu Michael ;)

    Yuki

  2. 3

    Berniuko vardas Alneras,tai Alina ir Nerijus vardo derinys,o mergyte vardu Ermita, tai kai gimdymo namuose vyras ja pamate pasake jog bus Ermita o vardo sarasuos net nebuvo,tiesiog vaikas atsinese savo varda.

    Ermita

  3. 2

    suniukas, o tai vardas koks, gi vardo klausia

    tikmama

  4. 2

    pirmagimio Elijas, tiesiog kazkur isgirdau varda Elijus tai pakeiciau viena raide is u i a, ir gavosi Elijas. tiesa sis vardas sventas, minimas biblijoje, kaip pranasas.

    na o antrojo Emilis. tai atejo tiesiog vyrui i galva mums patiko ir idejom.

    tikmama

  5. 1

    Mes su vyru buvom sugalvoje Adrijos varda,bet kadangi vakarais megdavom ir megstam atsigerti metu arbatos,tai bedarant virtuveje arbata man i galva sove gal Meta pavadinti ir mazybiskai graziai skamba Metute :),tai vyrui patiko si mintis ir taip pavadinom savo dukryte Meta :)

    flower31

  6. 1

    Dedami sunui varda,kazkodel prisiminem savo jaunystes megtas izymesnes asmenybes.Ir taip jau sutapo,kad tiek mane,tiek vyra sdomine zmones,buvo tokiu paciu vardu -ARVYDAS.As kazkada labai megau krepsininka Arvyda Saboni :)-mano buvo vos ne vyro idealas :)).O vyras kazkada buvo "pamises" savotiskai :) del filosofo Arvydo Sliogerio.Be to,norejome "tvirto" :),aiskaus,paprasto,be jokiu naujadaru vardo.

    geguziukas

  7. 1

    Mano mergytės Guoda, pirma mintis šovusi į galva buvo Goda, bet pridėjau vieną raidę, dėl įdomumo. O vardas kilo nes manoji verkė be sustojimo ir buvo viena mano paguoda, kai tėvelis mus paliko :)

    xeditukasx

  8. 1

    Vienas Linas, kitas Lukas. Linas sove i galva man, netiketai, net nezinau kodel, tiesiog mintyse pradejau kartot, nejo atsikratyt :D po keliu dienu pasiuliau vyrui ir jam labai patiko! O Lukas dejom, nes norejom panasaus i brolio :)

    Vita_321

  9. 1

    as rinkau-o vyras pritare arba ne-tokia ir istorija

    suniukas

  10. 1

    atsiradimo istorija galbut idomi,kai dar gulejau ligoninej jau pasigimdzius,niekaip neturejau jegu sveikatos rinkt vardo,draugas vaziavo idarba ir klausesi radijo ir paskambino kokia austeja,tai jis negalvodamas paskambino man,ir sako bus austeja taip ir liko;)

    rittta