• 17ats.

    Jus UZ ar PRIES tai kad ir vyras nesiotu suzadetuviu zieda?

    Kai kuriose salyse ne tik moterys, bet ir vyrai nesioja suzadetuviu ziedus.
    Pati i tai ziuriu labai teigiamai ir esu tik UZ tai, nes tai parodo, kad ne tik moteris yra susizadejusi, bet ir vyras. Parodo isipareigojima.

    YukiJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    tik už. Tegu visos žino, kad užimtas:))))

    Jorkaile

  2. 3

    *tikmama*, o kodel butent su brilijantu? Nejau visi "moteriski" suzadetuviu ziedai buna su brilijantais? Tai jau skonio reikalas. O ir ne kiekviena pora gali sau leisti ziedus su brilijantais.
    Jei moteris nesioja vestuvini zieda su deimantu ar pan., tai vyras dazniausiai panasu, tik be deimanto, etc.

    Yuki

  3. 3

    Ziedas - nesvarbu koks, nerodo isipareigojimo. Nes isipareigojima turi jausti pats zmogus. Kas is to, kad nesioja ir vestuvini zieda, tai juk is vis gi jau faktas, kad susisaistes zmogus, bet jam netrugdo nueiti i kaire ir buti neistikimam.
    O tie ziedai tai tik patogumo, grozio ar mados reikalas. Gal labiau moterims jis reiksmingas, nes moteris jauciasi saugia, kad jai pasipirso, ir zino, kad gali planuoti savo vestuves. Ir nesvarbu, kad susizadeje isbus 5 ar 10 metu.
    O ar pries ar uz, tai man jokio skirtumo, jei nori, ok tegu nesioja, bet dar kart pasikartosiu, tai nereiks , kad jis bus 100 %istikimas.

    matrioska

  4. 2

    *juratele*, salyse, kuriose ir vaikinai/vyrai nesioja suzadetuviu zieda, jie patys perka suzadetuviu zieda ir sau (kad butu panasus i suzadetines), o, jei suzadetuves nera staigmena, t.y. jei planuojama viskas kartu, tai abu gali issirinkti :)

    Yuki

  5. 2

    Nei už nei prieš,kiek žinau daugiausiai nešioja moterys negu vyrai!:-)

    Anonimas

  6. 2

    as kazkaip ipratusi kad vyras persasi moteriai, dovanoja jai zieda ir ji nesioja ji kaip pazada teketi. o vyrai berods nenesioja suzadetuviu ziedu. bet uzsienyje manau kitaip.

    arcita

  7. 2

    Nei uz,nei pries,viskas priklauso nuo zmogaus,nuo jo darbo,nes kai kurie del darbo specifikos negali net vestuvinio ziedo nesioti.

    Jolka123

  8. 2

    nemanau,kad tai turi reiksmes. Apskritai suzadetuvems reiksmes neteikiu, labai juokingai atrodo, kai zmones savo antraja puse pradeda vadinti suzadetine/suzadetiniu, vien del to, kad pasipirso ir paskui puikuojasi ziedu.
    Ziedas nieko neirodo, irodo veiksmai :)

    Adri

  9. 2
  10. 1

    O tai kam tada sureiksmint sutuoktuviu metu ta ziedo uzmovima?
    Jei ju nenesioti,ir nieko jie nereiskia, dar tokius pinigus pinigus ismest vejais? Kai pirkinys nereiksmingas ir nereikalinags? Kai gali Tuos pinigus zymiai naudingiau panaudot.
    Tada uztenka ir uz pora litu isigyt vestuvini gelzgaleli istekinta..
    Mano vyras sake,kuo sudinesne santuoka,tuo ir ziedas pigesnis...
    Ir isdydziai ji devi visur,net ten kur gal ji dirbant reiketu nusiimti,jo neneusiima.Sako toki dalyka visada galima pakeist i nauja. Jei zmogus svarbus.

    Anonimas