• 2ats.

    kaip manote jei kreipciausi i teisesauga del izeidinejimu vadinimo viesoj erdvej KALE ar ka laimeciau? netrinus visu zinuciu ar iamanomas dalykas pamokyti tokias "mandagias" moteris?

    tikmamaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    visu pirma jus turit rasyti pareiskima policijoje ten bus pradetas ikiteisiminis tirymas del izeiinejimo viesoje erdveje, pagal ip adresa atseks zmogu, bet reliai jusus yra tik slapivardis mamanijoje nemanau kad kal aimesite nes neminima nei vardas nei pavarde, nei socialine padetis. nenurodoma konkreciai kas jus tokia esate ir visa kita, ikiteisiminis tirimas bus nutrauktas ir jus turesite teise savo noru ir uz savo pinigus kreiptis i teisma ir irodyneti kad butent jus izeide ir t.t

    bambaliukas

  2. 1

    nemanau, kad verta "investuot" i tokius zaidimus, nebent pinigu daug turit. Tiesiogiai i teisma nepaduosit, reik pirmiau advokato, o tada i teisa, o tai kainuoja nemazus pinigus.
    O kad ir paduosit ir laimesit teisma, kas is to? Kale, tai ne K**** ar kazkas panasaus, nera toks jau labai baisus zodis. O beto negi kitu rupesciu nera, kad gilintis i kiekvienos internautes pasisakima apie jus? Ateini - perskitai - nusisypsai - iseini - ir viskas :) Gyvenime yra daug sudetingesniu ir rimtesniu problemu negu vienos kitos moters jums mesteltas zodelis.

    Adri