• 13ats.

    Antrąsyk ištekėjusios moterys - ar Jūsų antras vyras myli Jūsų vaiką iš pirmos santuokos?

    Antrąsyk ištekėjusios moterys - ar Jūsų antras vyras myli Jūsų vaiką iš pirmos santuokos?

    AuksareIntymuĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    vyro neturiu tik suzadetini, mes susipazinome kai laukiausi savo sunelio tad rysis su vaiku nuo gimimo... po santuokos vaika pazadejo ivaikinti, o kai atsiras bendri vaikai tai nezinau ar ta meile bus tokia pat ar ne. Bet jis savo vaiku neturi, be to uzsenietis tad gal ir myles kaip mylejes.. Sunaus tevelis zuves, tad kito tecio mano vaikas ir nezino..

    villllija

  2. 3

    http://www.mamanija.lt/klausimai/54440/gal-cia-yra-tokiu-kuriu-vaikas-vaikai-gyvena-ne-su-savo-tikru-tevu-jei-issiskyrete-ir-veliau-susituokete-su-kitu-kokio-amziaus-buvo-vaikas-kai-pradejo-bendrauti-su-pateviu-kaip-i-ji-reagavo-vaikas-ir-kaip-jis-reagavo-i-vaika-ar-vadina-ji-savo-teciu-kai-paaugs-ar-galvojate-pasakyti-jam-jog-tai-nera-jo-tikras-tevas-ir-dar-vienas-klausimas-jei-taip-pat-turit-vaika-ir-nuo-naujo-sutuoktinio-ar-nesijaucia-kad-jis-savo-tikra-vaika-myli-labiau-is-anksto-aciu-uz-atsakymus

    Yuki

  3. 2

    "anonime", jei sitaip nekenti savo vyro dukros is praeitos santuokos, tai netikiu kad ji myli. Juk vaikas nekaltas, o ir buvusios santuokos jau nebera. Nebent tu pavydi jo buvusiai zmonai ir jauti nepilnavertiskumo jausma... Man gaila jo dukros kad turi tokia pamote...

    Taip, as isivaizduoju jei mano vaikinas turetu vaika is buvusios santuokos, ir tikrai myleciau jo vaika. Zinoma, ne taip, kaip savo tikraji, bet, siaip ar taip, myleciau, o to skirtumo stengciausi neparodyti. Svarbiausia kad viskas butu galutinai baigta su buvusia santuoka bei su buvusia zmona.

    As turiu sunu is praeitos santuokos, ir mano vaikinas tikrai myli mano sunu. Is pradziu bijojau ir jaudinaus, kas bus, jei jo nemyles, nes man labai svarbu, kad mano sunus turetu gera bei mylinti teva.

    Kaip minejo *juvrate*, vaikas nera kaltas kad tevai pasuka skirtingais keliais...

    Yuki

  4. 2

    nesuprantu kaip galima nemyleti vaiku(nesvarbu kokiu), nebent kazkokie anzmogiai esat , jei nemylit, tokiems geriau seimu nekurti ir vaiku negimdyti

    vinipukas

  5. 2

    aisku nieks nemyles tu vaiku is pirmos santukos kaip savo bet nepakesciau jei mano vyras nepriimtu mano vaiko ir nemyletu jo bartu ir t.t. del vaiko galeciau toki vyra mest net ir vyru vadintis jis man negaletu juk vaikas nera kaltas kad tevai pasuka skirtingais keliais.

    juvrate

  6. 2

    mano tai be galo myli nes neturi dar vaiku rupinasi kaip savu ir del to esu laiminga man net subart neleidzia. maniske savo tikro tevo nera net maciusi tas ja nesirupina nei ka tai jai jis ir atstoja tikra teti o jam dukra.

    juvrate

  7. 2

    Jei myli savo zmona, tai myles ir jos vaika ;) Zinoma, galbut ne taip kaip savo tikraji, t.y. biologini vaika, bet vistiek stengsis kad abiems meiles uztektu po tiek pat.

    Yuki

  8. 1

    as turiu dukryte is pirmos santuokos,siuo metu jai jau 5 metukai,su draugu laukiames mazylio,tai galiu pasakyti kad jis tikrai myli mano mazaja is pirmos santuokos ir rodo jai daug daugiau demesio nei rode tikras tevas.

    daina

  9. 1

    Vinipukas,tu man geriau paaiškink kaip reikia mylėti vailą kurio nesi matęs ir gyvena su mama?:-)

    Anonimas

  10. 1

    Na jus sau tokį klausimą užsiduokit. Įsivaizduokit, vyras turi vaiką iš pirmos santuokos, tai ar mylėtumėt vienodai tą vaiką kaip savo??? manau atsakymas kiekvienam aiškus

    Pabuciuok