• 5ats.

    Labas, sakykite gal jau kas buvote siemet palangoje, ar sventojoje? gal pasidalintumet kokios kainos, gal i a.z. duotumet kontaktus kas isnuomoja nebrangiai kambariuka ar nameli du suauge, du vaikai mes. Galime moketi iki 50 lt nakciai, ar imanoma rasti uz tokia kaina kuklia nakvyne? aciu uz patarimus.

    klotildaLaisvalaikisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Kazkada pries nemazai metu buvau savaitei apsistojus Palangoje pas tokia mociute, kuri senam sukriosusiame namely nuomojo kambarius po 50lt. parai. Tai man siokia tokia nuolaida padare. Dar karta pavyko nakciai (taip pat, vienai) permiegoti nuomojame kambaryje nuosavame name uz 20lt., nes turejau problemu, seimininke pasigailejo, bet iskart pasake kad jokios vonios ir pan. :))
    Dabar tokiu kainu nebera. Jei nori normalaus kambario su bent kazkokiais patogumais, tai maziu maziausiai 100lt. zmogui parai. Jei busite visa seima, turetu sutikti padaryti nuolaida.

    http://www.priejuros.lt/lt/poilsis-nuoma/

    Yuki

  2. 1

    sventojoj uz 15 lt parai uz kambary mokejom , tik nzn nei adreso nei numerio reik pas vyra klaust , paklausiu tada cia parasysiu

    Anonimas

  3. 1

    tik palapine uz tokia kaina mes buvome latvijoje tad ten paprastom dienom namukas zmogui isejo apie 40Lt

    villllija

  4. 1

    Geriausia nuvaziavus ieskoti, savaitgaliui nieko uz tokia kaina nerasit. Teta buvo praeita pirmadieni ir grizo penktadieni tai pigiausia ka rado 100lt sake, bet ir tai paprastas namukas nieko ipatingo. Tiesiog orai geri papuole tai brangiau ir kainavo.

    Anonimas

  5. 1

    Uz tokia kaina nelabai ka rasi,nebent prasta kambari.Tiesiog sedek internete ir ziurek kur imanoma. gal as ir atsiras.

    Panther