Atsakymai

  1. 2

    man buvo 5 gimtadienis kada gavau dvirati tad ir ismokau is karto, palaikyt reikejo kol uzlipdavau is pradziu bet tik kelias dienas, na o sunelis gal anksciau gi berniukai labiau prie technikos, bet kol kas tik triratis pas ji..

    villllija

  2. 2

    As pati ismokau paprastu dviraciu vaziuoti, bunama 10-ties :) Aisku, gal buciau ismokus anksciau, bet nesimokiau, o 10m. gimtadienio proga tevai padovanojo dvirati, tai ismokau gana greit, bet veliau ir prisidirbau su juo nemazai, taip kad savo sunu leisiu su dviraciu kazkur lakstyt laaaabai atsargiai :)

    Yuki

  3. 1

    daug kas priklauso nuo vaiko, ir nuo kada turi dviratuką. Vieni ant dviratukų sėda jau nuo 1,5 metų - tai tikėtina kad jie greičiau įgus, o kitiems tėvai gal pirmąjį dviratį nuperka 5 metų - tai faktas kad vaikas jau bus atsargesnis, ir tas laikotarpis kol išmoks ir gali skirtis.

    Lulu

  4. 1

    ziurint kur gyvena, nes pas mus nera saugiu keliu, visur reikia saugoti nuo masinu, tai vaikas negali greitai vaziuoti, todel be papildomu sunkiai ismoks, as pati nuo 5metu vazinejau, bet tada buvo erdvus ir saugus kiemas, nereikejo baimintis masinu

    vinipukas

  5. 1

    maniskei 6 bandziau nuimt viena pagalbini ratuka bet sunkiai sekasi tai vel uzdejau manau pati vaika reik stebeti kaip liksvara laiko ir su pagalbiniais ratukais

    juvrate

  6. 1

    savo vaiko atveju ismoko jau taip narmalei nuo 5 metuku,o seip nuo pacio vaiko gal judesiu sugebejimu priklauso.

    rittta

  7. 1

    mano berniukui yra 4 metukai, kai pirkom dviratuka tai viskas liuks buvo, kai mikesi vaziuoti daug griuvinejo, db moka gerai vaziuoti, oj kokius "bajarius" rodo ir buna griuvineja, tai tie pagalbiniai ratukai tiek sulamdyti, kad jis buna vaziuoja, tai vienas pasikeles, tai kitas, o kartais net abu ir jis to nepastebi ir vazineja, vadinasi jis jau dabar moka vazineti, sakem juos nuimsim ir ziuresim kas gausis. bet vaikui jau reikalinga liemene ir salmas, mes turim ir visada per perejas kai jis vaziuoja as ji laikau.

    tikmama

  8. 0