• 21ats.

    Man 17 pasimylejau , be apsaugos ir per klaida pries 3 men.. pasidariau pries pora dienu 2 testus rode neigiama, o pas gydytojus kolkas nueiti negaliu. nes esu uzsieni. grysiu tik rugpiuti. jauciu ,kad nescia esu pilvas iskiles gan neblogai ir tempia ji .. na bet menesines nedingo.. tad gal zinot kur aborta daro kai 20 savaite kazkur ?... nes kai grysiu noreciau ji pasidaryti.. nes gymdyt tikrai negaliu.. ir niekam pasakyt.. ir ar galima su mociute ar siaip su suaugusiu zmogum eiti ,o ne su tevais ? kokia kaina? ir gal zinot kur ? gal turit informacijos kokios?? tikiuosi suprantat mane..dekui uz pagalba.

    viktorija321Motinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 7

    Jei testas ir net du testai rodo neigiamą, tai greičiausiai nebūsite nėščia, juolab kai mėnesinės niekur nedingo (nors būna išimčių, kad kitos ir toliau serga MM pirmus nėštumo mėnesius), o dėl padidėjusio pilvuko ir tempimo jausmo drįsčiau spręsti kad gal pučia jums vidurius arba priaugote svorio.

    Kitas dalykas - tarkime jūs nėščia. Vuoliaaa :) turite jausti vaiko pirmuosius judesiukus 16-20 sav., jau turėtų būti atsiradęs priešpienis, bent minimaliai jo ir t.t.

    Dabar pakalbėkime apie abortą, Lietuvoje abortą (nėštumo nutraukimą) atlieka iki 12 sav. vėliau to nedaro, nes tai numatyta įstatymais. Tad tektų jums gimdyti arba vykti į kitas šalis kur tai yra legalizuota, bet vėl gi - kliūtis jūsų amžius - NEPILNAMETĖ, tad net vargu ar kas legaliai jums jį atliktų. Vienintelė išeitis jei nenorite to vaikelio, tai pagimdyt ir palikt "gyvybės langelyje" - tuomet jūs kaip mama nebūsit traukiama baudžiamojoj atsakomybėj, bei turėsite galimybe per 3 mėn. nuo kūdikio palikimo dienos persigalvoti, ir toliau jį auginti šeimoje.

    Lulu

  2. 3

    Nu jezau marija, visų pirma, is kur cia tiek davatku susirinkę galvojančių, kad žmonės mylisi tik dėl vaikų darymo. Žmonės mylisi dėl MALONUMO ir nereikia čia lia lia, kad "prisidarei tai ir augink".
    Abortą darytų nebent jei būtų vaikutis išsigimęs, na, nustatytų Dauno sindromą arba invalidumą. Jų kaina, manau, priklauso, kur jį darytum, todėl pažiūrėk internete pagal miestą kuriama gyveni,
    Ir gal pilvo tempimas ir skausmas visai ne nuo neštumo, o kokia virškinimo liga. Geriau jau nueik pas gydytoją toje šalyje, kur esi, daug ramiau bus.

    Talvi

  3. 3

    Visu pirma, nesuprantu, kaip imanomas toks reiskinys, kaip "pasimylejimas per klaida"...

    Jei per tris menesius nedingo menesines, ir nestumo testai rodo neigiama atsakyma, tikrai nesate nescia.

    *Lulu* rase kad jau 16-20sav. turetu buti atsirades priespienis. Na, nemanau kad visoms butent tuo laiku jis atsiranda. Man priespienis pasirode jau beveik nestumo pabaigoje.

    Ir tiesa kad aborta Lietuvoje daro iki 12sav. Gal uzsienyje kitaip.

    Jei tikrai nenori pati auginti vaika, tai jau geriau pagimdyk ir atiduok i vaiku namus. Ar pati noretum kad tavo mama dar isciose butu tave nuzudzius, ar geriau butum uzaugus vaiku namuose, ir, galbut, ivaikinta geros bei mylincios, rupestingos seimos?

    Labai tikiuos kad tai nebus vienas is tu baisiu, protu nesuvokiamu atveju, kai katik gime kudikiai negyvi randami degaliniu tuoletuose ar kur nors miskuose...

    Sekmes.

    Yuki

  4. 1

    Jei neturi galimybes apsilankyti pas gyd. isitikinti ar esi nescia (nors nesuprantu, kaip siais laikais gali tokios galimybes nebuti?), tai nusipirk 2 nestumo testus, skirtingu firmu, pries miega gerk mazai skysciu, ir ryte iskart abu pasidaryk. Jei nestumas jau 20sav., tai tikrai parodys tiksliai.

    Yuki

  5. 1

    Seip jei laukiesi kaip tu sakai 20 sav taj manau testumo testas parodytu labai ryskia juostele, jei menesines yra taj gal tu nenescia tiesiog perdaug y galva ysikalei taj ir galvoji, retas atvejis buna kai sergama menesinem nestumo metu. Nepanikuok, pasisaryk dar 2 testus ir ziurek ar ryskiai 2 juosteles ar ne. Jei ryskiai sveikinu

    Anonimas

  6. 1

    praejo 3 menesiai... na ir siaip pilvas didziausia nerima kelia...

    viktorija321

  7. 1

    Kada mylejotes.kiek laiko praejo nuo nesaugiu lyt. akto? Kodel iskart galvojat,kad jau 20 sav,jeigu tiek butu jaustumete ir vaiko judesius ir pilvas butu jau ant nosies beveik,testai jau rodytu ryskias juosteles.

    Anonimas

  8. 1

    Visu pirma kaip galima galvot apie aborta 20 savaitej? juk cia zmogzudyste, jau abortas ir taip zmogzudyste, bet 20sav.vaikelis jau visas zmogutis, siulau youtube pasiziuresi yvairiausius filmukus kaip uzsimezga gyvybe ir vystosi mazas zmogutis, gal atsoks fantazija darytis aborta..... Cia tik mano nuomone, nezadu pamokslauti, bet tikiuosi kad nesidarysi aborto ir pamilsi savo vaikuty... o beja del dauno sindromo niekas aborto NEDARO.

    sandriccca

  9. 1

    Jei antra testo juostele neryski-LAUKIESI.Ir tikrai,20savaiciu nestumo-niekas aborto tau nedarys.

    geguziukas

  10. 1

    jau aborto tokio laiko niekas nebedaro, o issimciu buna tik tuomet kai vaikas apsigimes. kagi teks gimdyti.

    tikmama