Atsakymai

  1. 2

    As pati pries pusantru metu Mazyly gimdziau,ir viena pazystama ten gimde pries 2 men,tai tikrai abi labai patenkintos,aplinka visai kaip namie,palatoj gulejom po viena,gydytojai labai demesingi,akusere pasitaike super gera.Jei reik gydytoju,visada ateina,pataria,bet naglai nelandzioja ir neikireja.Jei nuspresi mazylyje gimdyti,tai neprisidek bereikalingu daiktu,nes ten beveik viska duoda.

    zdraica

  2. 2

    vilniaus gimdymo namai-super,personalas IR-o akusere kuri buvo per pati gimdyma -elgesi labai svelniai-kaip mama,daktarai su jumoro jausmu-jei reiketu dar karteli tik tenai,ir niekam nieko

    suniukas

  3. 1

    o kodel jus renkates vieta, kurios yra daugiau negu 100km atstumu? Jei nubegs vandenys esant Vilniuje o noresit gimdyt Kaune, tai negi vaziuosit? Arba atvirkstinis variantas.... Keistai sugalvojot :)
    Gimdziau VGN, labai nepatiko, su siaubu atsimenu visa personala (isskyrus akusere), ten ne kojos nebekelciau ne uz ka gyvenime.

    Adri

  4. 1

    as ir rinkciausi mazyli antra karta:)

    zdraica

  5. 1

    Gimdzisu mazylyje ir esu labai patenkinta :) gulejom penkias paras ir visas personalas labai siltai ir paslaugiai bendravo-moke maitinti kantriai tikrai, net skatindavo nakti zadint jei vaikelis verks ir nesusitvarkysim.cia tik keli pavuzdziai.antra kart butinai ten gimdyciau :)

    busimamama2

  6. 1

    na va ir vel tik gera apie Vilniu saunu gal dar kas apie Kauna. Siaip ir as Vilniuje gimdziau tai labai patiko bet dabar vyras uz Kauna o as uz Vilniu ir nera sprendimo tai nutarem atsakymo komentaruose paieskot:)

    juvrate

  7. 0

    gimdziau mazylyje pries metus laiko. personalas tikrai puikus, visi elgesi maloniai, nors pasitaike viena naktine kuri elgesi kiek atzagariau.

    Anonimas