• 13ats.

    Ar vaziuojate siomis dienomis prie ezeru ar kt vandens telkiniu su vaikais maudytis? as galvoju ar verta ar geriau i drugna vonia kas vakara nuprausti, juk turbut ezeruose vien prakaitas, sysalai ir visokie kt uzkratai plaukioja po tokiu oru puola ibristi visokie ir prisiziurintys ir nelabai ir girti, fuj kazkaip pati nesu megeja nuo vaikystes ir vaiko dabar net nenoriu vezti nors praso, kokia jusu nuomone apie ezeriukus? ;)

    taskutisLaisvalaikisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Sia vasara dar nebuvome prie jokio vandens telkinio. Man paciai nepatinka tokios vietos, butent del higienos...

    Yuki

  2. 2

    vaziuojam ne tik prie ezeru, bet ir prie juros, kai kur isvaziuojam ir baseinuose maudomes. Sutinku kad visko ypac juroje yra teko matyt "kaka" plaukiojanti. tiesiog is karto grize i vonia ir vaikai ir mes, bet vanduo, plaukiojimas man ir mano vaikams nuo vaikystes didziole pramoga.

    vejune

  3. 2

    Ne nevaziuojam,nes dauguma vandens telkiniu virsta tualetais,prileidziu vonia drungno vandens ir mirksta po valanda keliskart per diena:)

    zdraica

  4. 1

    Na gal ir sutinku kad kartais kai kurie gyvuliai ir svaresni uz apsileidusisu zmones, bet vistiek ne vieta papludymiuose vedzioti savo augintinius. Tai kad nebera to karscio jau, gal niski ir perkaitau, sakiau kad pikta paskutinembdienom :-) ir betkuriuo atvejutai nemaciau papludimy rotveilerio, vilksunio, labradoro ar da kokio, jauciu kaip mat visi sukiltubir isvytu laukan, nes vien dydis gasdintu, o ziurkiuksciai netrukdo niekam gi, bet neisivaizduoju kad dar grazu gyvuniuka vedziotis tai taip, betvtokias bjaurybesbkaip jorkai su kaspinais ar plonom kojom juodi tie tai man asmeniskai geda butu, jau geriau tada lenciuginiai, nors.i suni panasu negu

    Anonimas

  5. 1

    Kaip as zinojau kad koks anonimas tikrai pakomentuos mano pasisakyma :D na zinai yra daug zmoniu skirtingu, vieni gali klampoti per suda ir nieko nejausti, kiti vos uzlipe ant akmenuko dejuoja. Taip pat su tvarka namuose, vieni gali nesitvarkyt po menesi gyvent dulkese, tarp puodu bliudu, neskalbtu rubu ir metais neplanamu grindu, kuomet kiti vos dulkele pamate blizgina namus ( as tarp ju, nes pastebiu kekviena trupiniuka ant grindu ir puolu tvarkytis iskarto), tai lygiai tas pats su sunpalaikiais pajuryje, prie ezeru, tu guli ir tau netrukdo jei prie akiu suo prisiktu ir nueitu kaip niekur nieko, tau kvepia gal malonu nzn, as jei man asmeniskai pasitaikytu pamatyt sikanti suni pajuryje ta seiminka turbut veidu i ta suda sukisciau.
    Tu labai klaidingai supratai mano komentara ir iskreiptai supranti meile sunims. Taip, as irgi myliu gyvunus, bet suprantu kad yra GYVUNU LAIKYMO IR VEDZIOJIMO TAISYKLES kurios draudzia veztis padarus prie vandens telkiniu ir situ taisykliu paisau vardan savo svaros ir kitu poilsiautoju, kurie nenusipelne kad ir koks tai butu padaras as mazas ar didelis uostyti sudo ar matyt juos besikasancius blusas pakranteje.
    Kalti ne blusietieji o ju seimininkai kurie isivaizduoja nusipirke uz kelis simtus jorgsyrpalaiki ir manantys, kad ju suo nedergia ir nemeto bacilu. Dergia vienodai visi ir jorkuciai ir skalikiukai neturi reiksmes, tiesiog visiems taisykles vienodos.
    Kalbant kodel as pavadinau tuos padarus kaspinuociais ar ziurkiuksciais, atsakysiu : maciau ne vienoj laidoje per tv aiskiai sakant kad visi tie plonom kojom toiterjerai ( muses) ar jorkai( kaspinuociai) yra isvesti is ziurkiu, jie yra issigime del savo mazo ugio bei svorio, tai nera normalu sunims normaliems. Bet kurio atveju man netrukdo nei muses nei kaspinuociai nei rotveileriai jei suo yra savo vietoje, priziurimas mylimas, bet ne sulyginamas su zmogumi, kad galetu ji veziotis kur yra draudziama i tokias vietas kaip pajuriai ir t.t.
    Kiek besipyktu mano ir anonimo nuomones del sunu meiles, vistiek istatymas siuo atveju kalba pats uz save: jokiu sunu maudyklose negali buti :)))

    rainbow

  6. 1

    i miesto gyvenvieciu ezerus man kazkaip nemalonu slykstu tai jei nutariam vaziuoti tai kuo toliau kur daug daug maziau zmoniu

    juvrate

  7. 1

    Galima vaziuoti kur tekantis vanduo ir ten tikrai daug svariau negu prie juros ir patogiau. Be to visur tu tersalu yra, as sendiena ejau i miesta o parejusi jau buvau sukasta, uzteko preiti sale zolytes ir jau suneliu gyviu turiu

    Anonimas

  8. 1

    Tam ir yra vasara,vaziuojam ir prie ezeru ir prie juros ir prie upes maudytis,paskui kai atvaziuojam nusiprausiam po dusu.

    Anonimas

  9. 1

    geras klausimas :) istiesu buvome nuvaziave dar pries siuos karscius, tai neleidau savo vaikams maudytis tik pabraidyti, siaubas kazkoks, atsiveza tuos padarus kurios vadina sunimis: muses, tuos kaspinuocius, visokius garbanotus ir t.t. ir kisa i vandeni, maciau net katina buvo atsiveze ir maude :((( kokia kultura zmoniu, kaip noreciau kad butu papludimiuose kas priziuri tvarka, net prie juros buvom sventojoje savaitgali, tai negaliu atsistebeti betvarke, kas antras vedasi i papludimi koki ziurkigali plonom kojom ar plaukuotaji su kaspinu ant galvos, pikta istiesu ir nesvaru, idomu kaip aplinkiniai reaguotu papludymyje pamate tarkim rotveileri ar vilksuni ar dar koki dideles veisles suni, turbut visiems uzkliutu, o tuos mazus blusuotasius kai vedzioja po smeli saikiojant ir prie vandens tai tikrai yra baisu... nebutu lietuva, tai geriau jau vaikams kieme nupirkti baseina nepagailejus pinigu ( kaip padarem mes ) negu vezt kisti i vandeni kur ateina vakarais kiti net esu macius su muilu, sampunu tai atsistodavau ir eidavau i masina. O ezerai tai ne kokie uzkampiai kaip rekyva, vaziuodavom i pageluvi, bubiu tvenkinys, tytuvenai. Visur istiesu tas pats: girti eina atsiprasant nusilengvint arba atvaziuoja nezinia ko, nei gaivos ten nei svaros ir higienos jokios, lygiai taip pat kaip musu baltijos pajurys tapes siemkiu lukstu, sunsudziu, alaus skarbonkiu, nuoruku ir visokio slamsto uzkampis.
    Sendien komentarai piktoki mano, matyt karstis veikia :) viskas erzina, bet kad tokia tiesa, nemanau kad galetu man kas priestarauti...nors gal kitiems netrukdo nei kakuciai nei nuorukos :DD

    rainbow

  10. 0

    na ir kad kad suo svaresnis, bet jo ismatos kenksmingos, ir anciu ismatos kenksmingos, bet sunu seimininkai egoistai ir bekulturiai, jei veda maudytis suni ten, kur maudosi vaikai, chamai ir liks chamais, tokius reikia filmuoti ir viesinti, nes kitu budu nebezinau kaip juos isaukleti, sunys protingesni uz savo seimininkus, jie net neitu maudytis, bet seiminkai jega maciau tempia, tai kaip tada vesti vaikus i maudyklas? vaikams tik vonios belieka

    Anonimas