Atsakymai

  1. 6

    tai jo paziurekit y roberteli is "moterys meluoja geriau",bet neduok dieve tokio .......

    sheelsi

  2. 4

    Maniskei 1m 2 men tai ji dabar labai prisirisus prie manes tik su manim nori but. jei pamato kad iseinu tai verkia. Bet manau kai bus 3, 4 metukai tai nores but su teciu o paauglystei jei gerai sutarsim tai su manim.

    Dar gal priklauso ka vaikas vertina labiau tai su tuo ir norse but. kas tures grieztesni zodi ir gerai sutars.

    austeja0809

  3. 3

    visas tas prisirisimas priklauso nuo bendravimo su vaiku, manajam 1.4m kai buvo tetis komandiruotej be manes ne zingsnio niekur nejo, kai tetis gryzo eina tecio ieskot ji nemato,bet turiu but ir as,jei jau manes nebebus tuoj begs ieskot,musiskiui musu abieju jam reikia vienodai po kol kas.kip bus ateityje matysim..

    Milana69

  4. 3

    man atrodo, kad visa tai priklauso nuo tevu auklejimo, pvz viena mano drauge, visas savo paslaptis, problemas dalinasi tik su teciu ir aplamai matosi kad ji dievina tiesiog teti, as atvirksciai daugiau su mama bendrauju:)

    vaida1983

  5. 2

    Manau, kad mergytes daugiau prie tecio buna prisirise, o berniukai prie mamos, bet visaip buna.

    ermin

  6. 2

    as manau kad su kuo vaikas daugiau bunai r su kuo visada zaidzia tai prie to ir prisirises. Galiu pasakyt tik tai kad kai vaikui pasiuliau paimt tete uz rankos pasodint ant kilimo ir zaist, js ji paeme uz rankos, paziurejo i tete nuo nuo galvos iki koju, paleido ranka ir eme mano, jis nesuprato kad su tetciu irgi galima zaist, nes visada zaidzia tik su mama arba senele, nes tetis dirba nuo ryto iki vakaro.

    Gabriele

  7. 2

    Na manau čia nepriklauso nuo to mergaitė ar berniukas.O priklauso nuo to kaip augo-kokius jausmus jautė iš tėčio,kokius iš mamos.Kokio būdo vaikas yra.Būna labai įvairiai.Aišku,kaip taisyklė mergaitės labiau prisiriša prie mamos,berniukai prie tėčio.Bet būna ir atvirkščiai.Dažnai būna kad ir berniukas ir mergaitė(na jei šeimoj auga ir tas ir tas) prisiriša labiau prie mamos,nes iš tėčio tiesiog trūksta dėmesio.Aš net neįsivaizduoju kaip bus mūsų atveju.Aišku laiko daug daugiau praleidžiu aš su savo dukrele ir dėmesio iš manęs daugiau gauna ir guostis jau dabar lekia pas mane(jai dar ti 1metai ir 1,5mėn:)).Bet ji yra labai judri,tokia ekstremalė:)))Tai gali būt užaugus su tėčiu ir įdomiau.Visaip manu būna.

    Vilmiene

  8. 2

    Įvairei duna visi galvoja kad mergaite mamos vaiks o berniukas tecio bet gali buti ir atvirksciai:)

    mamyciuke

  9. 1

    Mano brolis labiau prisirises prie mamos negu as.

    grirute

  10. 1

    manau, mergaitės labiau prisirišę prie mamos

    Jorkaile