• 5ats.

    Kaip galima padėti savo vyrui?

    Mano vyras dirba darba kurio nekencia. Siuo metu tokia situacija, kad negali pakeisti darbo, tiesiog reikia dirbti ir viskas. Tai labai daug streso ir emergijos reikalaujantis darbas. Grizta namie depresuotas ir liudnas nes yra tiesiog priristas ir nieko negali padaryti kolkas. Kaip galima butu jam padėti psichologiškai is mano puses? Ar niekad nebuvo su tuo susidure?

    SausainiukeŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    turiu ta pacia problema saviskiu. Grysta maniskis ir piktas ir pavarges , ir t.t Nu dazniausiai tai bandau jam nuotaika pakelti. Padarau jo megstamo maisto, kita kart vilta vonia prileidziu. dar kartais salto alaus paduodu . pasitelkit fantazija. nes ko jiems tereik tai ramybes ir komforto :)

    Andrija

  2. 2

    Palaikykit ji,o kodel negali pakeisti,del ko jis tam darbe yra priristas?

    Jolka123

  3. 2

    Sunki situacija. Jei jau tikrai negali pakeisti darbo kol kas, tai kalbantis bandyčiau piešti šviesesnės ateities vaizdus, stengčiausi vis pradžiuginti namuose, tai kokia smagia išvyka ar jo mėgstama vakariene.

    Mistikute

  4. 1

    Zmogus pats turi keisti savo mastyma - bandyti izvelgti kuo daugiau geru dalyku net ir atrodo beviltiskoje situacijoje. Bandyti save itikineti, kad tai laikina, kad tai viena diena pasikeis, kad tai uzgrudins, kad reikia dziaugtis aplamai galimybe dirbti, nes kitas tarkim koks po avarijos suluosintas zmogelis gal galvoja, kad kas man toki darba duotu - straksedamas begtu, jai tik galetu... Gal to darbo bent atlyginimas atperka visas kancias? Gal tas darbas kada nors garantuos kita, dar geresni darba?
    O tu kaip zmona, skatink ji neuzsidaryt savyje, kalbekites, tegul jis tau issipasakoja, issilieja, o tu kaip uzsukta plokstele itikinek, kad ateity bus geriau!
    Laukiate vaikelio, kiek zinau? bandyk juo apeluot, kad jis po sunkios darbo dienos jam greitai suteiks truputi laimes ir tt...
    Buk svelni, visada pasiruosus isklausyt...

    Vita_321

  5. 0

    Daryk tą kas teikia jam malonumą - seksas. Kadangi monotoniškas ir vienodas santuokoje jis pradeda atsibosti, tai sugalvok kaip gali jį nustebinti :) Dabar jau viskas priklauso tik nuo tavo fantazijos ribų :p

    ViltėB