• 13ats.

    Gal kuri nors mamyte lanko pilvo sokio uzsiemimus?

    Viena mano drauge senokai ruosesi pabandyti (taip ir neprisiruose dar). Pradzioj as lab juokiausi, tuo labiau, kad ji apkunoka, tai visi draugai bandem isivaizduoti, kaip ji ten savo branguji gundys...:)
    Veliau isigilinau, pasirodo, tai labai stiprina gimda, todel lanko moterys, negalincios pastoti, taip pat puikiai koreguoja stovesena, laikysena, todel lanko gimdziusios moterys, noredamos atsikratyti "kupru", atsiradusiu po vaikuciu nesiojimo:)

    linelisHobis ir pomėgiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3
  2. 2
  3. 2

    as nelankau,nemanau kad mokeciau taip pasokti:-)

    daina

  4. 2

    Mano viena pažystama, tai kažkur ejo tų havajietiškų šokių šokt. Tai sakė, kad labai sunku ir daug išprakaituoji. Tai gal kiek panašu į pilvo šokius. Aš tai manau, kad labai gerai būtų pašokt tokius šokius. Ir labai norėčiau išbandyt, nes šokt labiau mėgstu nei sportuot. O šokant tikrai galima numesti nemažai svorio ir padailinti figūra.

    trejetukas

  5. 2

    Labai noreciau pabandyti senai svajojau.

    mamyciuke

  6. 1

    nelankau, vis su pavydu klausau kaip kuri nors pazistama pradejo lankyt

    Jorkaile

  7. 1

    Aslankiau kelias savaites. Labai patiko

    Auksare

  8. 1
  9. 1
  10. 1

    Tai-mano svajone.Tik tam dabar nera laiko.labai moteriskas sokis ir pilvui geriausia gimnastika.Maciau kaip Turkijoj soka pilvo soki.Dirba visas kunas,sokejos puikiai valdo visus raumenukus,o ka su pilvu isdarineja!

    vilem