• 4ats.

    Gal kas zinote, kur galeciau rasti obuoliu pyragu receptukus, kurie buvo neperseniausiai patalpinti zurnale ZMONES?

    Bandziau ieskoti internete, bet nesekmingai. Is pazystamu niekas nepirko to numerio. Aciu labai.

    jurcReceptaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Sis receptas nebuvo tam zurnale patelpintas ber visvien pasidalinsiu receptuku.

    Greitas pyragas

    2 kiausiniai
    1 stilline cukraus
    1 nedidelis indelis grietines
    1 arbatinis sauktelis kepimo milteliu
    apie 6 sauktus miltu

    Viska ismaisot supilat i kepimo skarda ant virsaus galit deti nulupta skiltelemis supjaustyta obuoli , arba galit ir nedet, arba jei norit kad butu kavinis i tesla galima idet kakavos irgi skaniai gaunasi

    Mazute

  2. 1

    Tinginiu pyragas
    3 kiausiniai, stikline cukraus, puse stiklines alyvuogiu aliejaus, puse saukstelio kepimo milteliu, pakelis vanilinio cukraus, stikline miltu, cinamono(nebutinai), 6 vidutinio dydzio obuoliai.
    Kiausinius ir cukru istrinti. Supilti alieju, suberti kepimo miltelius, vanilini cukru ir miltus(galima iberti cinamono). Viska gerai ismaisyti. Skarda istepti sviestu ir pabarstyti miltais. Obuolius supjaustyti skiltelemis ir puse ju kiekio iskloti skarda. Sukresti tesla, virsu apkloti likusiomis obuoliu skiltelemis. Kepti 180 laipsniu orkaiteje 45 min. Prie karsto pyrago tinka ledai. Obuolius galima pakeisti rabarbarais arba slyvomis.

    Anonimas

  3. 1

    Mamos pyragas
    1 kg obuoliu, 6 kiausiniai, stikline cukraus, stikline miltu.
    Obuolius nulupti ir supjaustyti skiltelemis. Atskirti kiausiniu trynius. Viename inde issukti trynius su cukrumi, kitame-iki standumo baltymus. I tryniu ir cukraus mase atsargiai, po truputi, vis pamaisant sudeti baltymus ir suberti miltus. Tesla turi buti puri. I riebalais patepta skarda sudeti obuolius. Ant ju sukresti tesla. Kepti 180 laipsniu ikaitintoje orkaiteje apie 30min. Isitikinti, ar pyragas tikrai iskepes, galima ismeigus medini smeigtuka: prie jo tesla neturetu kibti.

    Anonimas

  4. 1

    Tecio pyragas
    1kg obuoliu,stikline miltu,stikline manu,stikline cukraus,50g sviesto.
    Obuolius nulupti ir stambiai sutarkuoti.Manus,miltus ir cukru suberti i dubeni ir ismaisyti.I skarda ideti siek tiek tarkuotu obuoliu,saukstu suspausti.Ant virsaus-sluoksni manu,miltu ir cukraus misinio.Paskui-vel obuoliu.Taip sluoksniuoti kol bus sunaudoti visi paruosti produktai.Paskutinis sluoksnis turi buti manu,miltu ir cukraus misinio.Ant pyrago uztarrkuoti sviesto.Kepti 180laipsniu orkaiteje 30-40min,kol virsus pagels.Pyraga patiekti silta,su ledais ar plakta grietinele.

    Anonimas