• 5ats.

    Vaikas meluoja.Kaip jus elgiates?

    Skaiciau daug straipsniu,kurie kardinaliai skiriasi.Vieni izvelgia gresiancia problema,kiti stulbinancia karjera.Mano vaikas pradejo meluot.Tas melas pereinantis i fantazavima.

    grirute2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Ka mes suauge vadinam melu,vaikui tai toli grazu nepanasu i mela,jie pasakoja ko noretu,kaip ka isivaizduoja,susikuria savaji pasauli kurio suauge nesupranta,todel mes sakom kad vaikas meluoja,bet taip nera...O jei melas ne fantazinis,tai nepamirskit kad vaikai visko mokosi is suaugusiuju,todel niekada savo vaikui nieko nemeluoju,nors ji dar ir maza.

    zdraica

  2. 2

    Maniškis panašaus amžiaus.Būna meluoja,bet daugiau fantazuoja.As per daug nesureiksminu kol kas

    ruta26

  3. 2

    ziurint ka meluoja ir del ko.gali but, kad nekreipciau demesio, gal sakyciau einam paziuret ar tikrai? .jei tik fantazijos,tai tik skatinciau dar labiau fantazuot.
    situacijos buna ivairios.sunku nezinant ka nors konkreciai pasakyt

    raima

  4. 2

    mano sunui 2,6m. jei kazko nori, bunu tuo metu uzsiemus, sakau palauk tuoj eisim, tai jis tada pradeda rodyti kad sysiuko nori, sakau zinau kad meluoji, tada pradeda rodyti kad kaku nori, sakau as zinau kad meluoji, bet tiek verkia, sakau na gerai einam i toleta, tada staiga dingsta noras ir pradeda eit ten kur jis nori, siuo atveju demesio reikalavimas, bet kalbu kad taip negalima elgtis. o jusu atveju ka butent meluoja ir kada ta daro?

    Anonimas

  5. 1

    Teisingai cia *zdraica* rase kad suaugusiems tai gali pasirodyt melas, o vaikui tai yra visai kas kita, nes vaikai turi daugiau fantazijos, kitoki pasaulio suvokima.
    Mano manymu, toks vaiko elgesys yra tikrai normalus ir del to visiskai nereiketu pergyventi :)

    Yuki