• 15ats.

    Vyras per greit baigia

    Mes su savuoju viską išbandėm, niekas nepadėjo...Vyras per greit baigia ir labai dėl to kompleksuoja, o man malonumo praktiškai jokio. Neseniai sužinojom, kad yra vaistai prailginantys lytinio akto trukmę.Gal atsirastų išbandžiusių, kurie galėtų pasidalinti atsiliepimais apie vaistą Priligy?

    Jūratė1IntymuĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Man Priligy geras dėl to , kad dabar galiu nebijot, kad baigsiu per greit- tai prideda pasitikėjimo, juolab jo nenaudoju kasdien,,,,žodžiu, kai nusimato sexas.

    Anonimas

  2. 2

    http://www.mamanija.lt/klausimai/58183/ka-daryti-jei-vaikinas-labai-greit-baigia-gal-zinot-kodel-taip-yra-ir-ar-visada-taip-bus-gal-zinot-kurios-priemones-geresnes-vaistai-ar-visokie-quot-lubrikantai-quot-o-gal-isvis-tokios-priemones-tik-reklama

    matrioska

  3. 1

    viena iš dviejų: kalta psichologija arba vyras turi sveikatos problemų. Bet kokiu atveju apsilankyti pas gydytoją nepamaišys, o daugiau apie tai galima pasiskaityt čia http://www.netikakimirka.lt/

    extra

  4. 1

    Žinau, kad vaistas tinka abiem atvejais, kai greitas baigimas nuo pirmų santykių, ir kai atsiranda palaipsniui bet kokiame amžiuje.

    gabijyte

  5. 0

    tiesiog išgerkite prieš aijnant miegoti buteli šampano ar vyno ,ir ilgesnis seksas 100 proc. garantuotas žinau tai iš patirties :)

    Anonimas

  6. 0

    naudoju Priligy apie pora mėn. anksčiau baigdavau per pusę min, dabar galiu patenkint savo merginą.Ji patenkinta, o koks aš laimingas Vaisto privalumas tas kad nereikia jį vartot nuolat, gali kartą per savaitę, gali dažniau..

    Artis25

  7. 0

    vartoju vaistą pagal poreikį, maždaug 1-3 val prieš lytinius santykius. Aišku ne kiekvieną dieną ir ne dažniau kaip vieną kartą per parą. Vaistas veiksmingas panaudojus jau pirmą dozę.

    Anonimas

  8. 0

    Vyrui treniruočių reikia, kol pats savo kūno puikiai nepažins, situacija nepagerės. Taip pat ir pati nespausk jo, nemink ant žaizdos, bet padėk ir suprask...

    ViltėB

  9. 0

    Pas mus ta bėda atsirado palaipsniui, atrodo iš niekur nieko.Ar vaistas tinka ir tokiu atveju, ar tik kai sutrikimas nuo pradžių?

    Jūratė1

  10. 0

    gal labai retai mylitės? mes jei mylimės rečiau vsada greičiau baigia. jei dažniau lytinis aktas pailgėja

    padraika